Superbal, geel en rood voor Hidde en Matisse

Verslag Matisse en Hidde zondag 7 April bij wedstrijd Valken 1 – Always Forward 1

Zondag 7 April waren wij, Hidde en Matisse, de Kanjers van de Week!! We zitten samen bij de Valken in team JO9-1, en spelen hier eerste klasse voetbal!!
We moesten om 12h30 in de kantine zijn waar Piet en Martin ons welkom heetten. We mochten op krukken zitten in de bestuurskamer en de tactiek samen met Valken 1 bespreken. Onze opstelling was 4-3-3 en de missie was verdedigend spelen. Daarna mochten we meedoen met de warming-up. Dat was uitputtend!!!

Aan het begin van de wedstrijd deden wij de aftrap. En op een prachtige voorzet van Hidde met links, scoorde Matisse met zijn linkerbeen onder de keeper door!!! Tijdens de wedstrijd zaten we in de dug-out met de reserve spelers. Ook Rick Boon, onze trainer, was erbij. En hij mocht zelfs de laatste vijf minuten invallen. Dat werden er 10…. De Valken kregen 2 penalty’s, die mooi ingeschoten werden. De Valken hebben uiteindelijk gelukkig met 3-2 gewonnen!!!!

Na de wedstrijd gingen we nog wat drinken in de bestuurskamer en kregen een “superbal” met alle handtekeningen van de spelers en trainer erop en kregen we een rode en gele kaart van de scheids.
We hebben een hele super vette kanjer dag gehad!!

Dank je wel de Valken 1!!!!

P.S. Jammer dat we niet mochten invallen! Toedels!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken