Geen nacompetitie Valken 1?

Een opmerkelijk bericht op de site van het Noordhollands Dagblad:

Van onze verslaggever – Vandaag om 14:33

ALKMAAR
De KNVB heeft de nacompetitie tussen de vierde en vijfde klasse van het zondagvoetbal in het district West 1 geschrapt. De ploegen die voor deze promotie/degradatiestrijd in aanmerking hadden gekomen, worden automatisch in de vierde klasse ingedeeld.

De reden voor de opmerkelijke beslissing ligt in het feit dat er komend seizoen diverse teams uit het zondagvoetbal verdwijnen. ,,Afgelopen periode hebben wij aan de verenigingen gevraagd mogelijke wijzigingen in de te verwachten inschrijving uiterlijk 1 mei bij de KNVB te melden’’, verduidelijkt Jethro Abram het besluit namens de bond in een email aan de clubs. ,,Naar aanleiding van de ontvangen reacties (bijvoorbeeld fusies, terugtrekkingen of de overstap naar de zaterdag) hebben wij gezien de opengevallen plekken, besloten de nacompetitie van de zondag vierde klasse/vijfde klasse West I niet door te laten doorgaan.’’

De directe degradatieregeling blijft wel intact. De clubs die in de vierde klasse als laatste eindigen, komen volgend seizoen uit in de vijfde klasse.

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20190520_33241295/geen-nacompetitie-nodig-tussen-vierde-en-vijfde-klasse

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 09-11-2024
Ochtend
Anne / Renzo Tijsen
Middag
Mike Laan / Hasan Afnikar
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Joost van Engen, 23-10 (52 jaar)
Berend Kraaneveld, 23-10 (21 jaar)
Lars Haring, 25-10 (15 jaar)
Copyright © 2024 De Valken