Dank aan Timmerbedrijf De Groot

Het bestuur heeft met een smakelijk cadeaupakket Timmerbedrijf De Groot bedankt voor zijn lange periode als hoofdsponsor seniorenhandbal. Gelijktijdig met het in  gebruik nemen van het nieuwe handbalveld in 2016 was Timmerbedrijf De Groot bereid gevonden voor 5 jaar de hoofdsponsor te zijn van de handbalselectie en de overige seniorenteams. Dat heeft de familie De Groot met veel enthousiasme gedaan. Het wel en wee van de handbalsters werd op de voet gevolgd en bij de wedstrijden leefde de familie De Groot als toeschouwer volop mee. Bij de ingang van het complex sprong de prachtige kleurenfoto van de sponsor met de handbalselectie er echt uit. “Handbal is een prachtige sport”, benadrukt Kryn de Groot.

Met Kryn de Groot mochten Wendy Dekker (commissie handbal) en Ron Laan (sponsorcommissie) een kijkje nemen bij het indrukwekkende pand in aanbouw , waar Timmerbedrijf De Groot binnenkort aan de Elbaweg gevestigd zal zijn. We laten natuurlijk aan het bedrijf alle vrijheid om zichzelf straks naar buiten toe met hun nieuwe huisvesting te presenteren, maar dat het een toplocatie wordt staat voor ons nu al wel vast.

Met genoegen kijkt het bestuur terug op de jarenlange samenwerking met deze hoofdsponsor, die een belangrijke steun in de rug is geweest om in een periode na grote investeringen in het clubgebouw en het handbalveld ook in financieel opzicht goed verder te kunnen als vereniging. Wij wensen het bedrijf alle succes en hopen elkaar nog vaak te ontmoeten bij onze vereniging.

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken