Op naar café De Roode Leeuw, trotse handbalsponsor!

Café De Roode Leeuw is met ingang van het seizoen 2021/2022 de trotse hoofdsponsor van de handbalselectie van SV De Valken. Tulpen.Nu is de mooie co-sponsor. Aan het begin van het seizoen werden prachtige foto’s genomen. Deze foto hangt ook bij de ingang van het sportcomplex bij het handbalveld. Nu de beperkingen vanwege Covid-19 ook voor de horeca bijna ten einde lijken, is het een mooi moment om onze hoofdsponsor met publicatie van deze foto alle succes te wensen. Tot ziens in het brullende hart van Venhuizen!

Bovenste rij v.l.n.r.: Rinske Groot, Imme Broens, Daniëlle Wiersma, Simone Oud, Fee Hoff, Alisha de Leth, Bo Hoff, Robèr de Wit (Tulpen.nu), Roy Vreeker (De Roode Leeuw), Linelle Koebrugge, Simone Feller, Kelly Boon, Anne de Groot, Romy Boom, Diego Jacobs (trainer/coach)

Onderste rij v.l.n.r.: Charmaine Boon, Meike Deen, Amber Hooijboer, Sophie Laan, Marije Appelman, Rianne Appelman, Lotte Bregman, Merel Zwart, Lynn Koster, Myrthe Hand, Jolien Feller, Corina Ruiter, Inge Ruijter

Op de onderste foto zijn vanuit het bestuur en de technische staf ook Siegfried Kok, Rob Hoff, Kees Laan, Saskia Roukema en Wendy Dekker te zien.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken