De Sponsoravond komt eraan, aanmelden kan nog!

Het bestuur heeft al veel aanmeldingen ontvangen voor de Sponsoravond van 29 maart 2022. Maar er moeten ook nog diverse sponsors op de uitnodiging reageren, dat kan op emailadres: r.laan@vandiepen.com
Als een sponsor per abuis geen uitnodiging heeft gehad en dit leest, is hij/zij natuurlijk van harte welkom! Het belooft, net als voorgaande jaren, een drukke en gezellige avond te worden in de kantine. En tegelijkertijd ook leerzaam en onderhoudend. Het is geweldig dat we dit weer morgen organiseren na lange tijd coronaproblemen. 
De bijeenkomst is op dinsdagavond 29 maart 2022 in de kantine van de vereniging en u bent van harte welkom om 19.30 uur. Om 20.00 uur start het inhoudelijke programma met als afsluiter de gezellige borrel.
Tijdens de Sponsoravond duiken we de topsport in met Maike Willems. Maike Willems is teammanager van TeamNL, oftewel de Nederlandse handbaldames. Eerder was ze teammanager bij het Nederlandse zeilteam. In deze rol heeft ze prachtige dingen beleefd tijdens Olympische Spelen en andere kampioenschappen. Maike Willems zal een inkijkje geven in de wereld van de topsport en wat er op managementgebied bij komt kijken. Haar motto: “Action speaks louder than words!”
De zakelijk-inhoudelijke touch van de avond betreft een presentatie van advocaat Mr Martijn Bonefaas, die met zijn kennis en ervaring zal ingaan op enkele belangrijke juridische ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak. Ook zal hij praktische tips geven om juridische problemen zo goed mogelijk te counteren in de nasleep van de pandemie en bij de volgende crisis die zich heeft aangediend.     
                             
                       
Zoals gebruikelijk zal het Valken-bestuur de sponsors op deze avond ook vanuit actueel perspectief informeren over de bestuurlijke ontwikkelingen en de actuele aandachtspunten van de vereniging. Hoe staat SV De Valken ervoor na twee jaar pandemie?

Deze sponsorbijeenkomst wordt niet alleen een inhoudelijk zeer interessante avond, maar biedt ondernemers tevens een mooie kans om te netwerken in een open en gezellige sfeer.

Voor sponsors zijn hieraan geen kosten verbonden.

Ook ondernemers die overwegen bij De Valken sponsor te worden zijn welkom om op de Sponsoravond kennis te maken met deze kant van onze vereniging.

Voor de goede organisatie is het wel van belang dat u zich aanmeldt en aangeeft met hoeveel mensen u naar de sponsoravond komt. Dat kan op emailadres: r.laan@vandiepen.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 21-09-2024
Ochtend
Ati / Filip Niezgoda
Middag
Jelle Uhlenbeck / Boris Brieffies
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Thijs Kuip, 14-09 (16 jaar)
Megan Boyé, 15-09 (18 jaar)
Luca Boye, 15-09 (18 jaar)
Frank Hand, 15-09 (59 jaar)
Brian Appelman, 16-09 (18 jaar)
Julia van Engen, 16-09 (19 jaar)
Jesse Bakker, 17-09 (24 jaar)
Koen Huigen, 17-09 (32 jaar)
Maikel Reus, 17-09 (32 jaar)
Anna Vreeker, 17-09 (30 jaar)
Rick Laan, 19-09 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken