Sponsors genieten na vele jaren weer van Sponsoravond

Na drie jaar kon bij De Valken de Sponsoravond weer worden gehouden in de kantine. In maart 2020 was alles al in gereedheid, maar moest de bijeenkomst op het laatste moment worden afgelast vanwege de net getroffen coronamaatregelen. En in 2021 kon er om dezelfde reden niets worden georganiseerd. Gelukkig werden kort geleden de maatregelen afgeschaft en kon er een Sponsoravond worden georganiseerd. Ondanks de korte termijn daarvoor, was er een hele mooie opkomst van sponsors, die met belangstelling luisterden naar spreekbeurten over de stand van zaken bij de vereniging, over op welke (juridische) valkuilen je bedacht moet zijn na de coronacrisis en wat het geheim is achter het succes van Team NL bij de handbalvrouwen.

De sprekers van de Sponsoravond: Maike Willems, Ron Laan en Martijn Bonefaas

Als eerste spreker ging secretaris Ron Laan namens het bestuur in op de stand van zaken bij De Valken. In de afgelopen jaren werd er door corona lange periodes weinig gevoetbald en gehandbald en dat deed natuurlijk pijn binnen de vereniging. Gelukkig bleef de vereniging financieel wel goed op de been, niet in de laatste plaats door de trouwe sponsors. De secretaris ging ook nog in op de renovatie van het hoofdveld bij het voetbal en de ambitie, op initiatief van oud Valken 1-speler Jan Koster, om op de tribune kuipstoeltjes in de clubkleuren te plaatsen, waardoor de supporters comfortabel kunnen zitten en het Valkengevoel extra spreekt. Voor de stoeltjes is een sponsoractie gestart, die al aardig op gang gekomen is.

Ron Laan zette de nieuwe hoofdsponsors Aannemersbedrijf DWB en café De Roode Leeuw met co-sponsor Tulpen.Nu in de schijnwerpers en overhandigde de jubilerende hoofdsponsors Vreeker BV (25 jaar) en Polytechniek (50) een leuk aandenken, te weten een ingelijst mini-Valkentenue met opdruk.

De jubilerende hoofdsponsors Rob van Buiten (Polytechniek, links) en Lizet Vreeker (Vreeker BV, rechts)

Na de informatie over de club, volgde een spreekbeurt van advocaat Martijn Bonefaas van Van Diepen Van der Kroef Advocaten (tegenwoordig shirtsponsor van Valken 2). Hij besprak het vaarwater waarin het bedrijfsleven gekomen is door de coronacrisis en welke gevaren er nog op de loer liggen. Daarbij ging Martijn Bonefaas in op moeilijke materie als de WHOA (Wet homologatie onderhands akkoord) en bestuurdersaansprakelijkheid, maar hij legde duidelijk uit dat iedere ondernemer hiermee te maken kan krijgen en wat je moet doen om problemen in deze sfeer zo goed mogelijk het hoofd te bieden.

Na de pauze was er een zeer enthousiaste presentatie van Maike Willems. Zij is al enige jaren teammanager van het Nederlandse handbalvrouwenteam en heeft met dit TeamNL hoogte- en dieptepunten beleefd. Het absolute hoogtepunt was natuurlijk wereldkampioen worden, waarbij de trotse manager van TeamNL haar gouden medaille aan het publiek kon tonen. Maike Willems gaf een interessant inkijkje in de wereld van de topsport en hoe daarbij in een jarenlang traject toegewerkt wordt naar zo’n groot succes. Maar ook de moeilijke tijden kwamen aan bod, zoals de vroegtijdige uitschakeling op de Olympische Spelen. Na afloop van haar presentatie werd een shirt van topspeelster Estavana Polman verloot onder de aanwezigen met Erik Botman van Autoservice Hem als de gelukkige winnaar.

Ter afsluiting kreeg Siegfried Kok het woord, zelf in 2019 nog spreker op de Sponsoravond maar hij kon zich deze avond even in het kort ‘voorstellen’ aan de sponsors als de voorzitter van SV De Valken. Die functie vervult hij inmiddels alweer enige tijd, maar door coronatijden was zijn introductie bij de sponsors er nog niet eerder van gekomen.

En zo zijn SV De Valken en haar sponsors weer helemaal ‘bij’, zo kon worden geconstateerd tijdens de gezellige nazit.

Dank aan Margreet van Dulmen, Marijke Laan, Carla Laan en Gerard Koster voor hun hulp op de avond zelf, het maandagochtendteam voor de voorbereiding van de zaalopstelling en Eetcafé ’t Ken-Net voor de heerlijke hapjes.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 21-09-2024
Ochtend
Ati / Filip Niezgoda
Middag
Jelle Uhlenbeck / Boris Brieffies
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Jesse Bakker, 17-09 (24 jaar)
Koen Huigen, 17-09 (32 jaar)
Maikel Reus, 17-09 (32 jaar)
Rick Laan, 19-09 (18 jaar)
Ties Doodeman, 20-09 (18 jaar)
Niels Kool, 20-09 (42 jaar)
Timo Orsel, 20-09 (14 jaar)
Floris Rooker, 20-09 (20 jaar)
Bente Roukema, 21-09 (20 jaar)
Lars Dalmulder, 22-09 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken