Zondag 22 mei onthulling tribune mét stoeltjes

De tribune bij De Valken staat er al vele jaren en die is destijds feestelijk geopend. Maar zondag a.s. vieren we opnieuw feest vanwege de tribune. Net als destijds zijn vader een actie op touw zette voor de tribune zelf, is Jan Koster enthousiast aan de slag gegaan om de tribune extra comfortabel te maken met goed zittende kuipstoeltjes. Dat is gelukt, waarvoor complimenten en veel dank aan Jan.

In de clubkleuren rood, groen en wit wordt voorafgaand aan Valken 1 tegen Woudia om 13.30 uur de tribune met de fraaie stoeltjes ‘geopend’. Vele particulieren en bedrijven zijn bereid geweest een kuipstoeltje te sponsoren, waardoor de tribune voortaan een prachtige blikvanger is en een heerlijk onderkomen tijdens wedstrijden op het hoofdveld. Bovendien betekent de sponsoractie nog een mooie extra financiële steun voor de club. Veel dank aan de sponsors!

Na de wedstrijd tegen Woudia vieren we hopelijk de overwinning, maar in ieder geval is er feest in de kantine ter gelegenheid van de prachtige tribune. Dit met muziek en BBQ!

Van dit evenement volgt af afloop uiteraard een mooi bericht op de website.

De sponsors van de stoeltjes hebben uiteraard een speciale uitnodiging gehad, maar met dit bericht willen we iedereen oproepen dit feestelijke moment bij De Valken mee te maken. Kom op tijd, want stipt 13.30 uur is de opening. Tot zondag!

 

Zo ziet de tribune er nu nog uit, we zijn benieuwd naar de aanblik als de stoeltjes worden onthuld!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken