Sponsors ‘quizzen’ er op los tijdens Sponsoravond

Na vele jaren met diverse lezingen en presentaties, kende de Sponsoravond in 2023 een andere opzet. Na een korte inleiding van secretaris Ron Laan over de stand van zaken bij SV De Valken, waarbij hij tegenover de sponsors over het algemeen een positief beeld over de vereniging kon schetsen, veranderde de secretaris van gedaante en werd hij quizmaster van de Speciale Sponsorquiz. Met elf spontaan gevormde teams kregen de sponsors vragen voorgelegd over sponsoring bij De Valken en sponsoring in de professionele sport. Te merken was dat de sponsors al veel weten over de club en zijn sponsorbestand, maar ook dat de sponsors door de antwoorden op de vragen juist veel nuttige dingen aan de weet kwamen.

Per speelronde nam de gezelligheid toe. De winst ging naar ‘Team Lada’, bestaande uit Bas en Kor Mantel (sponsor Databouw), Frank Hand (balsponsor) en Gerard Laan (sponsor Gerard Laan Schilderwerken). Bij de individuele finale ging Frank Hand er nipt met de prijs van door bij de allerlaatste vraag over het jaarlijkse sponsorbedrag van Spotify bij FC Barcelona. Dat onze sponsors groot denken bleek overigens wel bij deze slotvraag want er werden nog veel hogere bedragen genoemd dan het juiste antwoord, te weten EUR 70 miljoen.

Tijdens de avond bedankte voorzitter Siegfried Kok (deze avond aanwezig als sponsor) Ron Laan voor zijn inzet voor de avond en de leuke quiz. Verder bedanken we de sponsors voor hun aanwezigheid en alle overige sponsors ook voor hun betrokkenheid bij de club. Verder dank aan Margreet van Dulmen, Carla Laan en Marijke Laan voor de uitstekende verzorging als ‘bardienst’ en Regina Mantel wordt bedankt voor de heerlijke, mooi opgemaakte hapjes. Al met al een geslaagde editie van de jaarlijkse Sponsoravond.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken