Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – De Rijp

Bij Valken 1 tegen De Rijp had het bestuur drie bijzondere gasten uitgenodigd. Het gaat om Carin Vriend, Christien Haring en Nina Bakker, die als team vele jaren lang het schoonmaakwerk bij de vereniging hebben verricht. Dat gaat zelfs terug tot het vorige clubgebouw. Na hun jarenlange inzet zijn de dames gestopt en daarom vond het bestuur het leuk om ze uit te nodigen als ‘Speciale gasten van het bestuur’, mede als blijk van waardering.

Met interesse volgden de gasten de bestuurspresentatie over De Valken, die – zoals inmiddels wel bekend – daarbij wordt bestempeld als ‘mooie en belangrijke dorpsvereniging’. In de presentatie kwam ook naar voren dat De Valken op dit moment wel wat nieuwe mensen kan gebruiken, zowel in het bestuur als bijvoorbeeld bij de terreindienst op zondag. Maar ook voor een goede opvolging op schoonmaakgebied komt het bestuur nog graag in contact met enthousiaste mensen zodat er weer een echt team kan worden gevormd hiervoor. Dat werkt het beste en is bovendien gezellig. Het betreft werkzaamheden waar een vergoeding tegenover staat en dat is ook terecht voor het belangrijke werk dat in de dagen na het weekend verricht wordt, zodat het weekend erop de club weer met een fris en schoon gebouw goed voor de dag kan komen.

Carin, Christien en Nina deden het schoonmaakwerk altijd graag voor de club. Maar de club kent ze ook op een andere manier. Gewezen kan worden op Carin en haar bemoeienis met de kledingwebshop. Christien vormde altijd een vertrouwd duo in de kantine samen met haar man Joop, die helaas op te jonge leeftijd is overleden. En Nina is een fervente supporter van Valken 1, dat onze gasten deze middag op een prachtige wedstrijd trakteerde met de 4-2 winst tegen De Rijp.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken