Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – St. George

Voor speciale gasten van het bestuur bij wedstrijden van Valken 1, begint het programma ruim voordat de wedstrijd begint. Zo ook deze middag met Klaas en Hans de Wit als balsponsors en Erwin en Isabel de Wit van dezelfde familie als bekende vrijwilligers erbij. Met veel interesse en waardering volgden de gasten de bestuurspresentatie over De Valken als ‘mooie en belangrijke dorpsvereniging’. Aangezien Klaas en Hans de Wit al wat ouder zijn, kon er ook op een leuke manier worden teruggekeken op de geschiedenis van de club. Hans had zelfs wat nostalgische foto’s van B-juniorenteams waar hij deel van uitmaakte uit het fotoboek gehaald. En bepaalde spelers uit die tijd kon je nog goed herkennen. Terugblikken is altijd een leuke bezigheid.

Klaas en Hans komen graag bij De Valken. Klaas doet dat ook als lid van de maandagochtendploeg en met licht dwingend verzocht hij wel plaats te mogen nemen op zijn vaste ‘eigen’ stoel, waar hij ook altijd op zit tijdens het openingsoverleg van de onderhoudsmannen. En dat mocht uiteraard, want het respect van het bestuur voor alle vrijwilligers is groot en dat geldt zeker ook voor de ‘oudgedienden’. Voor Hans geldt dat hij weliswaar woont in Enkhuizen, en dat al heel erg lang, maar dat Valken als club in zijn hart zit. Hij komt er vaak kijken. Zijn vrouw maakt dan een lange wandeling ‘vanaf Mastenbroek’ en zo zien de twee elkaar weer na afloop. Prachtig toch als Valken zo leeft bij de mensen.

Erwin en Isabel kennen we natuurlijk ook goed. Erwin is de zoon van Klaas en steekt bij De Valken regelmatig zijn handen uit de mouwen, zoals bij evenementen als de Valkendag. Dat deed hij ook als vakman in de bouw bij de oprichting van het clubgebouw tien jaar geleden. En Isabel is te vinden als medewerkster in de kantine en vormt samen met Franka Beemster de Lief-en-Leed-commissie. Isabel is altijd vriendelijk en behulpzaam en voor beide functies dus zeer geschikt.

Terwijl de gasten en het bestuur gezellig in de bestuurskamer zaten, was er consternatie op het veld. Het bleek dat de ondergrond door opborrelend grondwater bij het doel te drassig was voor een veilig optreden van de spelers op dat deel van het veld. Het duurde even voordat de uiteindelijke beslissing van de scheidsrechter viel, maar de wedstrijd werd helaas afgelast. Daarom dronken de gasten, bij wie ook Erwins tweelingbroer Sander nog even aanschoof, nog een borrel tot besluit van deel 1 van dit bezoek. Valken tegen St. George is nu ingeroosterd op 11 februari 2024. Als het de gasten lukt die dag, komen ze natuurlijk graag terug voor deel 2. Want een echte wedstrijd hoort erbij.

Isabel, Hans, Klaas en Erwin de Wit bij de gesponsorde bal die dus al klaar lag.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken