Valken 1 klimt omhoog na ruime overwinning op MOC

Ondanks de vorst deze week, kon Valken 1 thuis aantreden tegen MOC. Het was wel koud. Valken scoorde erop los, vooral in de eerste helft, en het duel eindigde uiteindelijk in 7-1. Op basis van de tweede helft verdiende MOC de tegentreffer ook. Door deze ruime winst klimt Valken behoorlijk op de ranglijst.

De doelpunten werden gemaakt door Michael Helfensteijn (2), Rick Boon (2), Twan van Dulmen en Roel de Wit (2). Roel de Wit werd tot ‘man of the match’ uitgeroepen.

Zo haalde het team van de trainers Gert Feld en Remco Wachter de eerste punten van 2024 binnen en dat mogen ze nog veel vaker doen want het trainersduo is met het bestuur een contractverlenging overeengekomen en staat dus ook komend seizoen voor de groep. Daarmee is de Valkenselectie een seizoen extra verzekerd van deze twee fanatieke, betrokken trainers die veel energie en tijd in hun taak steken en daarbij oog hebben voor de belangen van de vereniging.

In de kantine was ondertussen het Kroegsport Spektakel volop gaande, met de deelname van veel gezellige teams en de geweldige inzet van vele vrijwilligers in de kantinedienst en bij de spelleiding over het spel ‘De mat op’. Zowel op de mat binnen als buiten werd deze middag dus goed gepresteerd. De koffie werd vanwege het evenement in de kantine geserveerd in het wedstrijdsecretariaat. Zo werd de organisatie in goede banen geleid.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken