Dank aan balsponsor Van Diepen Van der Kroef Advocaten, met speciale oproep

Ter gelegenheid van het afscheid van Ron Laan als secretaris na de wedstrijd Valken-Dirkshorn, wilde hij ook met zijn advocatenkantoor Van Diepen Van der Kroef de balsponsor zijn.

Ron Laan: “Dat vind ik leuk om te doen, maar het geeft me ook de kans aandacht te vragen voor de sponsoring bij De Valken. In mijn bestuursperiode heb ik de sponsortaken lange tijd op prettige wijze samen met Piet Davidzon gedaan, maar inmiddels doe ik het al geruime tijd alleen. Dat werkt natuurlijk niet optimaal. Ik ben op zoek naar mensen die met mij een sponsorcommissie willen vormen. Het is geen taak die heel veel tijd vraagt en het is ook niet heel moeilijk, maar een goedlopende sponsorcommissie is wel van groot belang omdat het jaarlijkse sponsorbedrag voor De Valken een van de pijlers is waar de club op steunt.”

Ron Laan gaat de komende tijd wat mensen benaderen en hoopt dat die bereid zijn in teamverband aan de slag te gaan. De oud-secretaris gaat zelf ook hiermee door en houdt in eerste instantie de coördinerende rol, verzorgt de sponsoradministratie en maakt zich sterk voor de jaarlijkse Sponsoravond in maart. Ron: “We zoeken dus mensen die met mij en anderen op zoek gaan naar in eerste instantie vooral nieuwe reclamebordsponsors. In teamverband is ons netwerk heel veel groter en je zult zien dat we dan snel succes kunnen hebben.”

Ron wijst erop dat ondernemers die dit bericht lezen en uit zichzelf sponsor willen worden met een reclamebord contact kunnen leggen via emailadres sponsoring@devalken.com. Ron: “Dat zou helemaal tof zijn. Je kunt mij natuurlijk ook even aanspreken als je me ziet. Ik hoop dat we op dit gebied De Valken nog een extra steuntje in de rug kunnen geven. Dank alvast!”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 09-11-2024
Ochtend
Anne / Renzo Tijsen
Middag
Mike Laan / Hasan Afnikar
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Joost van Engen, 23-10 (52 jaar)
Berend Kraaneveld, 23-10 (21 jaar)
Lars Haring, 25-10 (15 jaar)
Copyright © 2024 De Valken