Jack en Sieb genieten mee met de winst van Valken 1

Tegen Grashoppers waren wij ‘Kanjer van de Week’. 

Voor de wedstrijd mochten we in de kleedkamer bij de mannen van Valken 1 aanwezig zijn. Ze hadden hele harde muziek aan in de kleedkamer en discolichten. Dat vonden wij erg bijzonder! Daarna gingen we warmlopen en volgde de aftrap. Jack dribbelde om Grashoppers heen en schoot hem daarna naar Sieb die een doelpunt maakte. 

Het was een spannende wedstrijd en het bleef lang 0-0 tot Valken tien minuten voor tijd twee doelpunten achter elkaar maakte. Helaas volgde in de laatste minuut nog een doelpunt van Grashoppers, maar dat maakte niet meer uit. Valken had gewonnen van Grashoppers! Dat vonden wij super!

Na de wedstrijd mochten we nog even mee naar de kleedkamer en de voetballers van Valken zeiden tegen elkaar ‘Lekker boys!’. Aan het einde kregen we nog een bal met alle handtekeningen. 

We vonden het een hele leuke dag! Bedankt!

Groeten,

Jack Groot en Sieb Huisman

Elftalbegeleider Piet Portegies mag na afloop altijd de ballen met spelershandtekeningen erop uitdelen aan de Kanjers van de Week en dat doet hij op een leuke manier! Deze keer dus aan Jack en Sieb, die zichtbaar blij zijn met hun cadeau.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 09-11-2024
Ochtend
Anne / Renzo Tijsen
Middag
Mike Laan / Hasan Afnikar
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Joost van Engen, 23-10 (52 jaar)
Berend Kraaneveld, 23-10 (21 jaar)
Lars Haring, 25-10 (15 jaar)
Copyright © 2024 De Valken