DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – De Rijp

Bij Valken 1 tegen De Rijp had het bestuur drie bijzondere gasten uitgenodigd. Het gaat om Carin Vriend, Christien Haring en Nina Bakker, die als team vele jaren lang het schoonmaakwerk bij de vereniging hebben verricht. Dat gaat zelfs terug tot het vorige clubgebouw. Na…

Twitter blokkeert niet-ingelogde gebruikers

Dit is een spijtig artikel van Tweakers over een wijziging binnen Twitter sinds 30 juni 2023. Concreet betekent dit dat Tweets van de Valken alleen gelezen kunnen worden als je een account hebt en bent ingelogd.

De webversie van Twitter is sinds vrijdag niet langer te gebruiken voor niet-ingelogde gebruikers. Het platform vraagt lezers in te loggen; gebruikers die dit niet doen, worden doorverwezen naar de startpagina. Eerder beperkte het platform de zoekfunctie al voor niet-ingelogde bezoekers. al werd in april de zoekfunctie geblokkeerd. Het is niet ongewoon voor sociale media om niet-ingelogde gebruikers te blokkeren, in de hoop dat een gebruiker dan een account aanmaakt.

Start seizoen 2023-2024: Veel plezier met Sportief Gedrag!

Na een wat kwakkelende zomer qua weer is hopelijk iedereen toch weer een beetje opgeladen om fris aan het nieuwe seizoen te beginnen. De eerste oefenwedstrijden zijn alweer achter de rug en de bekerwedstrijden zijn aanstaande. Volgend weekend begint ook de jeugd weer aan haar…

Verdeling velden en tijden voetbaltrainingen

Door de uitbreiding van het aantal teams en een grotere selectie hebben we een heel vol trainingsveld bezetting. We zullen dus een beetje rekening met elkaar moeten houden om het werkbaar te maken voor iedereen. Soms misschien even schuiven van veld voor een andere oefening.

We gaan de 1e weken kijken hoe het gaat, dan evalueren we en passen we eventueel een en ander aan. De verdeling van trainingen voor het nieuwe seizoen 23-24 is voorlopig gemaakt.

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 07-10-2023
Ochtend
Monique/Sven Keetman
Middag
Siemen de Wit/Karst Toben
Zie info en rooster.

Jarigen :)

Laura Zilver, 02-10 (29 jaar)
Arnold Boots, 03-10 (65 jaar)
Marlie Harder, 03-10 (39 jaar)
Emma Portegies, 03-10 (12 jaar)
Fleur Bregman, 04-10 (25 jaar)
Mellin Leegwater, 04-10 (13 jaar)
Charmaine Sijm, 04-10 (18 jaar)
Sem Timmer, 04-10 (19 jaar)
Noah van Gestel, 06-10 (12 jaar)
Nika Hoek, 06-10 (16 jaar)
Kris van Zwieten, 06-10 (13 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com