DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

kantine medewerkers gezocht

Sportvereniging De Valken is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen draaien in de kantinediensten op de zondag. We hebben al diverse ploegen, die elkaar afwisselen op de zondagen, maar kunnen nog wel een aantal mensen gebruiken.

Wie wil er onderdeel uitmaken van een leuke vereniging en zich een aantal malen per jaar inzetten voor ongeveer drie uurtjes op een zondag en dit ongeveer 4 à 5 keer per jaar. Het kost je dus weinig tijd en je krijgt er veel voor terug. Het is heel leuk en ook gezellig om zo bij onze vereniging betrokken te zijn. Zo helpen we de vereniging en helpen we elkaar.

Je hoeft geen lid te zijn maar als je het leuk vindt om een kantinedienst te draaien ben je van harte welkom. We nodigen dan ook iedereen uit om te reageren. Dus vaders, moeders, spelers, ooms, broers, tantes en zussen, iedereen is welkom.
Misschien weet je zelf wel een leuke groep samen te stellen?
Mocht je dit nou leuk lijken, of ken je iemand die hiervoor interesse heeft, stuur dan even een mailtje naar marijkegroot45@gmail.com of laurazilver210@gmail.com. We hopen op veel reacties. Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-04-2020
Ochtend
Sandy/ Roy Laan
Middag
Brian Appelman / Tijs Orsel
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Jeroen Bleeker, 30-03 (48 jaar)
Monica Oomen, 31-03 (54 jaar)
Melany Schuitemaker, 31-03 (12 jaar)
Vlieger Bouman, 03-04 (18 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com