DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Bestuur zoekt wijklopers Gemeenschapsveiling 2019

De Valken doet uiteraard weer mee aan de Gemeenschapsveiling. Het levert voor de vereniging iedere keer een mooi bedrag op. Nog los van de opbrengst, geldt dat Valken als een van de grotere dorpsverenigingen uiteraard niet mag ontbreken. Dat is belangrijk voor ons prachtige dorp. Op naar de Gemeenschapsveiling 2019!

Het bestuur heeft hierbij natuurlijk wel wat hulp nodig. Afgelopen keren werd het bestuur geholpen door een paar mensen, waarvoor natuurlijk veel dank, maar daarmee kwam het erop neer dat het meedoen aan de Gemeenschapsveiling voor het bestuur een flinke extra belasting werd. Niet omdat het heel veel werk is, maar wel omdat het werk bij het normale bestuurswerk opgeteld moest worden.

Het liefst ziet het bestuur een groep van acht wijklopers, zodat met twee mensen één wijk gedaan kan worden. Op die manier is het namelijk echt niet veel werk. Sterker nog, het is natuurlijk ook gewoon leuk en zinvol om met een positieve houding mensen te spreken over de Gemeenschapsveiling.

Wijklopen houdt in dat je op een aantal adressen vraagt of iemand iets wil aanbieden op de Gemeenschapsveiling nadat je vooraf een flyer hebt bezorgd. Daarna bezorgen we nog de veilinggidsen.

Dat bezorgen van de flyers en de veilinggidsen is zo gepiept, maar ook het wijklopen in de periode eind december/begin januari is prima te doen. Dat geldt helemaal als we die acht wijklopers vinden.

Bovendien mogen de wijklopers zich richten op de adressen die eerder al bereid waren een schenking aan de Gemeenschapsveiling te doen. Dat maakt het natuurlijk nog leuker. En het bestuur draagt zorg voor de verdere coördinatie.

Aarzel dus niet en meld je na het lezen van dit bericht aan bij het Valkensecretariaat op emailadres ron.laan@hetnet.nl

Alvast veel dank namens het bestuur, maar bovenal namens de Gemeenschap in Hem/Venhuizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 15-11-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 11-12-2021
Ochtend
Nienke Ruiter / Monique
Middag
Julian Kunne / Djens Lely
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Marije Groot, 10-12 (31 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com