DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Mooie overwinning van de Veteranen 1

Er stond een aardige kraker op het programma. De Veteranen van Westfriezen, aangevuld met 4 spelers van hun 3e team. De heren konden een prima balletje trappen en speelden een aardig positiespelletje. Binnen 1 minuut had met dan ook op 0-1 moeten komen, maar men schoot naast.

Het was dan ook tegen de verhouding in dat Frank Lakenman een voorzet gaf die in de verre bovenhoek belandde. 1-0. Niet veel later was het voorzitter Frank die de 2-0 binnen schoot.

Een “getelefoneerde” bal van ons werd onderschept en keurig afgemaakt door Westfriezen. Dit was tevens de ruststand. 2-1.

De tweede helft ging Westfriezen goed van start en scoorde wederom door onze eigen fouten 2-2 en niet veel later 2-3. Doelman Dennis Weel was zeer sterk in een aantal 1 op 1 duels en hield zijn doel verder schoon. De verdediging stond verder als een huis met als grote uitblinker onze Ruud Klay. Hij had de spits van Westfriezen (Raymond Bakker) helemaal in zijn kontzak, wat leidde tot lichte frustratie bij de heer Bakker.

Maar goed, 2-3. Veerkracht tonen dus. Meester Sjaak kwam sterk door over links en bediende Jeroen Bleeker die de 3-3 inschoot. Niet veel later ging Jos er vandoor en schoot de 4-3 en daarna de 5-3 binnen. Kort daarna was het Rick Hooijboer die de wedstrijd in het spreekwoordelijke slot gooide door de 6-3 en 7-3 binnen te werken..

Met deze stand vond scheidsrechter Vroling het wel prima. Wij ook. Volgende week uit tegen de Zouaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Marije van Steenderen, 13-08 (18 jaar)
Jasmijn Pronk, 15-08 (14 jaar)
Rick Vriend, 15-08 (26 jaar)
Kay Kramer, 16-08 (15 jaar)
Nannette Singer, 16-08 (50 jaar)
Kenny Koster, 17-08 (26 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com