DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Veteranen bekeren door

De Veteranen zijn er gisteren in geslaagd om weer een ronde verder te komen in het bekertournooi. In Purmerend, tegen Purmersteijn werd met 2-4 gewonnen.

Beide partijen leken qua sterkte gelijkwaardig. Purmersteijn speelde een prima positiespel. Toch waren wij meer in de aanval en de sterke verdediging van onze opponent had de zaakjes goed voor elkaar (met o.a. ex profspelers).

Na ongeveer 15 minuten nam Remco een vrije trap welke door Jos in de verre hoek werd gekopt. 5 minuten later was het weer een bal van Remco, dit keer op het hoofd van Ruud! Daarna wederom Remco met een bal op Karim, die de bal hard boven de keeper kopte. 0-3!

We hadden het af moeten maken, de 0-4 lag op de schoen van Jos, maar ook op die van Sjaak.
Purmersteijn werd vele malen terecht afgevlagd door grensrechter Hand. Maar door het vele zeuren en fitten door de tegenpartij, begon het vlammetje een beetje zichtbaar te ontwaken.

In de rust nam Sjaak de vlag over en kwam Frank het veld in. We hielden prima stand, maar toch moesten we de 1-3 en 2-3 incasseren. Doordat de scheids weinig vertrouwen had in de grensrechter, hadden deze goals een geurtje van buitenspel, maar de leidsman keurde de goals goed.

Hoofdrol van Sjaak die de 3-3 afvlagde. De scheidsrechter stond toen gelukkig in de goede lijn en keurde deze goal af. Jos had ondertussen de 2-4 gemaakt, maar werd onterecht afgekeurd. Het bleef dus spannend, want door alle commotie stond het nog altijd 2-3.

Met nog 5 minuten op de klok schoot Jos vanaf rand 16 de bal beheerst in de verre hoek en gooide de boel op slot met de 2-4. De heren van Purmersteijn waren teleurgesteld want hadden voor deze wedstrijd een mooie zegereeks geboekt en staan bovenaan in hun competitie.

Wij bekeren ondertussen vrolijk verder door deze prachtige teamprestatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 12-06-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Jesse Bakker, 17-09 (21 jaar)
Koen Huigen, 17-09 (29 jaar)
Maikel Reus, 17-09 (29 jaar)
Rick Laan, 19-09 (15 jaar)
Ties Doodeman, 20-09 (15 jaar)
Niels Kool, 20-09 (39 jaar)
Timo Orsel, 20-09 (11 jaar)
Floris Rooker, 20-09 (17 jaar)
Bente Roukema, 21-09 (17 jaar)
Lars Dalmulder, 22-09 (11 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com