DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – KSV

Op het allerlaatste moment werd de wedstrijd van Valken 1 tegen KSV afgelast door de scheidsrechter. En dat terwijl de bestuurskamer al vol zal met gezellige gasten die net door het bestuur waren geïnformeerd over onze ‘mooie en belangrijke dorpsvereniging’ en klaar waren voor de strijd. Wel gasten, geen wedstrijd; dat was nog niet eerder gebeurd. Maar het onbedoelde experiment bracht aan het licht dat de formule met het uitnodigen van gasten ijzersterk is. Zelfs zonder dat de bal rolt, weet het bestuur er met zijn gasten een gezellige middag van te maken. Deze keer kreeg de club bezoek van het bestuur van de Gemeenschapsveiling en van sponsor Kramers  Houthuis. Van de koffie en thee gingen we in één keer door naar de borrel!

Kramers Houthuis is een van de topsponsoren bij de afdeling handbal. Danny Kramer heeft onlangs zijn reclamebord vernieuwd nadat hij met zijn timmerbedrijf DK Houtwerken eerder als sponsor aantrad. Met Kramers Houthuis maakt Danny mooie stappen. Danny en Jessy wonen tot volle tevredenheid aan de Hemmerbuurt, maar Kramers Houthuis is vanuit Heerhugowaard actief met eigenlijk alles wat hout te bieden heeft: authentieke meubels, boomstamplanken, vloeren, etcetera. Naast losse verkoop, worden in opdracht van mooie houtproducten hele fraaie dingen gemaakt. Het sponsoren van De Valken vinden Danny en Jessy vooral van belang voor de levendigheid in het dorp op het sportieve vlak. Prachtig om te horen, het bestuur zet graag dit mooie bedrijf deze keer in de schijnwerpers.

De Gemeenschapsveiling zal de komende tijd weer volop de aandacht trekken. De veilinggidsen voor de veiling in Wijdenes op 16 maart en in het dorpshuis Venhuizen op 23 maart hebben schitterende kavels in de aanbieding. Met een van de kavels, een zogenoemde Zotte zomer pokeravond trok men zelfs landelijke aandacht op de voorpagina van De Telegraaf. Met Arjan Boon als nieuwe voorzitter, Frida Reus als secretaris en Veronique Ligthart als penningmeester en daarbij nog enige nieuwe leden in het veilingcomité, heeft de Gemeenschapsveiling een prima toekomstperspectief. Met binnenkort de derde editie in de huidige vorm, ten behoeve van vele verenigingen en stichtingen alsmede de parochie. Dit jaar zijn er maar liefst 18 deelnemende verenigingen.

SV De Valken doet natuurlijk ook mee aan de Gemeenschapsveiling. Het bestuur heeft veel hulp gehad bij het verwerven van de kavels door wijklopers en het verspreiden van de veilinggidsen. Onder de kavelnummers 162, 163, 436, 437 en 438 biedt het Valken-bestuur op 23 maart tijdens de veiling in het dorpshuis deelname aan de Valken Barbecue op zaterdag 29 juni vanaf 16 uur aan. Per kavel is er recht op 4 deelnemers. Met het bestuur erbij wordt het een gezellig evenement en hopelijk wordt op deze Valken-kavel extra goed geboden. Een mooie catalogus verdient natuurlijk een goede opkomst. Kom dus allemaal naar de veilingavonden in Wijdenes en/of Venhuizen. Bezoekers van eerdere edities weten hoe gezellig het er is.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 23-11-2019
Ochtend
Isabel/Mariska
Middag
Robin Vreeker/Dyshairen Hooij
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Jeffrey Meinders, 18-11 (23 jaar)
Judith Baars, 19-11 (48 jaar)
Emeline Bakker, 19-11 (13 jaar)
Jorick de Boer, 19-11 (25 jaar)
Jennifer Dekker, 19-11 (16 jaar)
Kryn de Groot, 19-11 (60 jaar)
Wally Bloemer, 20-11 (65 jaar)
Koen Vroling, 20-11 (27 jaar)
Bas Koopman, 22-11 (25 jaar)
Rinske Groot, 23-11 (24 jaar)
Teun Lakeman, 23-11 (10 jaar)
Copyright © 2019 DeValken.com