DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

De Sponsoravond 2019 komt eraan! Aanmelden kan nog

Het bestuur heeft al veel aanmeldingen ontvangen voor de sponsoravond van 19 maart 2019. Maar er moeten ook nog diverse sponsors op de uitnodiging reageren. Het belooft, net als voorgaande jaren, een drukke en gezellige avond te worden in de kantine. En tegelijkertijd ook leerzaam en onderhoudend.

Dit jaar is het thema: “Niet alleen sport, ook ondernemen is emotie”

Sport is emotie! Dat weten we bij De Valken maar al te goed. Natuurlijk gaat het bij voetbal en handbal boven alles om bewegen en sportiviteit, maar in de sport speelt ook de emotie een grote rol. In het bedrijfsleven en de economie is dat niet anders. Het gaat ondernemers niet alleen om de winst, maar ook om het juiste gevoel, trots en drive. Op de sponsoravond 2019 gaan we in op het sentiment bij ondernemen.

Siegfried Kok spreekt over de aandelenbeurs en de betekenis van emotie daarbij en Marcel Koomen gaat met als motto ‘Blijer Ondernemen’ in op de vraag hoe je kunt werken aan je persoonlijke kwaliteiten en wat het belang van (positieve) emoties daarbij is.

                           

Op de sponsoravond wordt uiteraard ook De Valken als lokale sportvereniging belicht. Niet alleen zal het bestuur de sponsors informeren over actuele speerpunten, maar ook zal deze keer de prachtige handbaltak van De Valken in de schijnwerpers worden geplaatst.

  

Deze sponsorbijeenkomst wordt niet alleen een inhoudelijk zeer interessante avond, maar biedt ondernemers tevens een mooie kans om te netwerken in een open en gezellige sfeer. Voor sponsors zijn hieraan geen kosten verbonden. Ook ondernemers die overwegen bij De Valken sponsor te worden zijn welkom om op de Sponsoravond kennis te maken met deze kant van onze vereniging. Voor de goede organisatie is het wel van belang dat u zich aanmeldt en aangeeft met hoeveel mensen u naar de sponsoravond komt. Dat kan op emailadres: ron.laan@hetnet.nl of r.laan@vandiepen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 23-11-2019
Ochtend
Isabel/Mariska
Middag
Robin Vreeker/Dyshairen Hooij
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Esmé Dekker, 16-11 (15 jaar)
Eva Van der Geest, 16-11 (9 jaar)
Rijk Sluijs, 17-11 (7 jaar)
Siemen de Wit, 17-11 (9 jaar)
Jeffrey Meinders, 18-11 (23 jaar)
Judith Baars, 19-11 (48 jaar)
Emeline Bakker, 19-11 (13 jaar)
Jorick de Boer, 19-11 (25 jaar)
Jennifer Dekker, 19-11 (16 jaar)
Kryn de Groot, 19-11 (60 jaar)
Wally Bloemer, 20-11 (65 jaar)
Copyright © 2019 DeValken.com