DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Valken C2 Nederlands Kampioen Breedtesport

De meiden van de C2 mochten gister meedoen aan het Open NK Breedtesport in Boekel (Noord-Brabant). Deelname was eind maart verdiend met hun 2e plaats in de zaalcompetitie. Op vrijdagmiddag vertrokken de meiden met hun coaches Saskia en Wendy en nog vier enthousiaste moeders naar een vakantiehuisje in de buurt van de sporthal zodat iedereen de volgende ochtend fris van start kon voor een hele dag handbal.

Hoewel vooraf vooral het credo “Meedoen is belangrijker dan winnen” gold, werden de verwachtingen met elke gewonnen poule wedstrijd hoger.

De 6e en laatste poulewedstrijd moest gewonnen worden op de finale te mogen spelen tegen de nr.1 uit de andere poule. Ook deze wedstrijd werd nipt met 6-5 gewonnen waardoor de meiden mochten aantreden tegen Havas C1 uit Almere.

Hoewel Valken door goed samenspelĀ flitsend van start ging met een voorsprong van 4-1, maakten de meiden het, met nog een minuut op de klok en inmiddels een stand van 6-5, voor de meegekomen ouders en al het meekijkende publiek in Hem-Venhuizen e.o.- dat alle wedstrijden live op social media kon volgen- wel erg spannend. Door een overtreding op Valken wisten ze de bal te heroveren en en kon er na het eindsignaal feestgevierd worden. Na in ontvangstname van de beker en medailles ging het feest nog tot in de late uurtjes door in hun vakantiehuisje in Brabant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 15-10
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 30-01-2021
Ochtend
Atie/Mathijs Zikken
Middag
Tygo van Steenderen/Nick van der Velden
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Noa Dekker, 26-01 (12 jaar)
Lieke van der Honing, 26-01 (12 jaar)
Kees Laan, 26-01 (53 jaar)
Dyshairen Hooi, 27-01 (11 jaar)
Frank Ottens, 27-01 (18 jaar)
Dick Pronk, 28-01 (62 jaar)
Carlijn Willemse, 29-01 (12 jaar)
Hassan Afnikar, 30-01 (8 jaar)
Floor Landkroon, 30-01 (12 jaar)
Tessa Landkroon, 30-01 (9 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com