DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Jongens onder 13 pakken titel!

Het is ze gelukt de jongens onder 13 onder leiding van Gert Feld en Karim Verkuijl zijn kampioen geworden in de 1e klasse. Waar ze het seizoen begonnen in de 2e klasse werden ze al vrij snel door de KNVB overgeplaatst naar de 1e klasse. Het waarom mogen nu duidelijk zijn. Waar in de bekercompetitie de kwartfinale nog spijtig van de Rijp verloren werd doordat er te veel spanning in de koppies zaten, was gisteren het tegendeel het geval. Onze jongens moesten het opnemen tegen middenmoter Wherevogels. De wedstrijd werd heel fel gestart onder leiding van scheidsrechter Niels Laan. Wherevogels kon al snel de druk niet meer aan waardoor de score al vrij snel uitliep naar maar liefst 7-1. Na rust zaten de jongens al met hun hoofd bij het kampioenschap, bloemen, kinderchampagne, medailles en de cup met de grote oren welke door de ouders verzorgt was.
de eindstand werd uiteindelijk 9-1!
Ware teamprestatie en een traject van 5 jaar opleiden met tussendoor de integratie van ASV spelers. Een team voor de toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (8 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (36 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (14 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (10 jaar)
Rein Groot, 15-07 (17 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com