DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Afscheid trainers bij seizoensafsluiting handbal-/voetbalselectie

De prachtige weersomstandigheden afgelopen zondag waren perfect voor de seizoensafsluiting van de selecties handbal en voetbal, die dit gezamenlijk deden met wat sportieve activiteiten en een heerlijke barbecue. Er werd natuurlijk teruggekeken op het afgelopen seizoen en vooruitgeblikt naar het seizoen 2019/2020. De hele leuke sfeer vormde een mooie voorbode voor dat nieuwe seizoen.

Het bestuur was in de persoon van voorzitter Frank Hand en secretaris Ron Laan speciaal met een kort bezoek naar deze seizoensafsluiting gekomen, omdat er ook afscheid genomen werd van twee trainers van de voetbalselectie. Zo nam Gert Feld afscheid als assistent-trainer en coach van Valken 2, dat hij afgelopen seizoen naar een keurige top-3 positie leidde. Gert kiest er, alles afwegende, voor om volgend seizoen gericht met het jeugdteam van De Valken verder te gaan, waar hij ook al betrokken bij is. Het bestuur dankte Gert voor zijn inzet voor De Valken en wenste hem alle succes komend seizoen bij de jonge talenten van De Valken.

Tevens was het een bijzondere dag voor Martin Glim, die maar liefst vier seizoenen hoofdtrainer en coach van Valken 1 is geweest. Dat ging crescendo van de 6e plaats in zijn eerste seizoen, naar de 4e daaropvolgend en daarna zelfs naar de 2e plaats, waar Valken 1 op doelsaldo net geen kampioen werd. Helaas verliep afgelopen seizoen heel moeizaam omdat er veel spelers stopten of geblesseerd waren, maar dat doet niet af aan het  positieve beeld van de periode van Martin Glim bij De Valken. Namens de handbalcommissie waren overigens bestuursleden Marijke Laan en Wendy Dekker even langs geweest om Martin te bedanken. En vanuit het jeugdvoetbal had bestuurslid Jeroen Bleeker (commissie jeugdvoetbal) eerder op de dag Martin ook bedankt voor zijn inzet bij het jeugdplan en het inbrengen van jeugdspelers in zijn team.

Het bestuur is, los van de sportieve aspecten, bovendien vol lof over hoe Martin van begin af aan in alle geledingen van de club contact had met spelers en vrijwilligers en in de bestuurskamer na afloop van de wedstrijd, ook als er verloren was, zich altijd correct en sportief opstelde en op een leuke manier de pupillen die Kanjer(s) van de week waren een voetbal met handtekeningen overhandigde. Heel goed gedaan!

Na het dankwoord van het bestuur, liet ook Martin Glim zelf blijken dat het afscheid voor hem niet zomaar iets was. Als trainer/coach is vier jaar een mooie periode. Martin is in die tijd zeer betrokken geraakt bij De Valken, en ook zijn vrouw en schoonouders die vrijwel elke wedstrijd trouwe supporters zijn geweest. Maar in zijn afwegingen kwam Martin toch tot de conclusie dat na vier jaar een verandering goed zou zijn. En wat de toekomst brengt, weet je maar nooit. “Valken zit in mijn hart”, zo zei Martin oprecht en geroerd bij zijn afscheid.

Het bestuur werd vervolgens nog door de selectie en technische staf verrast met een dankwoord voor de betrokkenheid bij de selectie en voor al het werk bij de vereniging. Frank Hand en Ron Laan konden deze geste zeer waarderen en namen de dank namens iedereen van het bestuur van harte in ontvangst.

Het bestuur moest er vervolgens weer vandoor en gaf de selectie nog mee dat het prachtig was om te zien hoe de selecties handbal en voetbal met een mooie opkomst saamhorig en heel gezellig het seizoen afsloten. Daar moeten we het van hebben bij De Valken! Hierna volgden nog enige gezellige uurtjes en aandacht voor de inzet van diverse mensen binnen de groep. Nu een fijne zomer en dan weer op naar nieuwe successen en belevenissen bij onze prachtige vereniging De Valken!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 30-05-2020
Ochtend
Ati / Maarten van Warmerdam
Middag
Yoran Hoogewerf / Mats Verstraeten
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Timo Kromkamp, 26-05 (12 jaar)
Dennis Groot, 27-05 (20 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (14 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (16 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (28 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (29 jaar)
Rick Raven, 30-05 (31 jaar)
Loek Groot, 31-05 (26 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com