DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Actieve mensen ondersteunen het jeugdvoetbal bij Valken

Recent is het nieuw opgezette jeugdvoetbalplan 2019-2024 gepubliceerd. Met genoegen presenteert het bestuur de mensen die het bestuur behulpzaam willen zijn bij het jeugdvoetbal.

In het voorjaar van 2019 spraken Barry Wissink en Gert Feld elkaar na een wedstrijd van de JO13 over het jeugdvoetbal van De Valken. Beiden zagen dat er in de afgelopen jaren al veel dingen in gang gezet waren maar om echt een stap voorwaarts te maken er nog veel moet gebeuren. Hem/Venhuizen is een mooi en bloeiend dorp, daar moet ook een mooie en goed presenterende jeugdvoetbal tak bij kunnen horen. Op hetzelfde moment waren Remco Wachter en Jos Dalmulder met elkaar in gesprek over hetzelfde onderwerp. Tijdens een autorit naar Utrecht – Ajax kwam dit gesprek via Barry en Remco bij elkaar. Met als resultaat een avond brainstormen met z’n vieren. Al snel kwamen ze er achter dat hun ideeën op elkaar aansloten, deze ideeën zijn uitgewerkt en voorgelegd aan het “jeugdbestuur” en de technisch jeugdcoördinator. Dit heeft geleid tot het aangescherpte jeugdplan zoals dit er nu ligt en gepubliceerd is op de Valken-website.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en heeft ook John Bleeker zich aangesloten. Zo is er een enthousiaste groep met voetbalmensen verzameld die de jeugd “techniek training” willen gaan geven naast de bestaande trainingen. Barry: “We zijn er echter nog lang niet, er moet nog veel gebeuren, maar we hopen met onze actie het vliegwiel in beweging te krijgen en een steeds grotere groep aan ons te kunnen binden. Op die manier gaat het zeker lukken om de Valken een stap voorwaarts te laten maken wat ook zal leiden tot een nog sterker Valken 1 over een aantal jaren.”

Op de foto’s: Barry Wissink, Gert Feld, John Bleeker, Jos Dalmulder en Remco Wachter.

   

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 23-11-2019
Ochtend
Isabel/Mariska
Middag
Robin Vreeker/Dyshairen Hooij
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Esmé Dekker, 16-11 (15 jaar)
Eva Van der Geest, 16-11 (9 jaar)
Rijk Sluijs, 17-11 (7 jaar)
Siemen de Wit, 17-11 (9 jaar)
Jeffrey Meinders, 18-11 (23 jaar)
Judith Baars, 19-11 (48 jaar)
Emeline Bakker, 19-11 (13 jaar)
Jorick de Boer, 19-11 (25 jaar)
Jennifer Dekker, 19-11 (16 jaar)
Kryn de Groot, 19-11 (60 jaar)
Wally Bloemer, 20-11 (65 jaar)
Copyright © 2019 DeValken.com