DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

DANK aan alle sponsors, DENK aan alle sponsors

Dezer dagen ontvangen alle sponsors van SV De Valken de jaarlijkse sponsorbrief. Dit met dankzegging aan de sponsors, die tevens hun lidmaatschapskaart van De Valken Businessclub ontvangen, op vertoon waarvan ze tijdens thuisduels van Valken 1 in de rust een kopje koffie kunnen bestellen. De financiële steun van de trouwe sponsors kan de vereniging zeer goed gebruiken bij haar inzet voor voetbal en handbal als breedtesport.

Voor De Valken is het belangrijk de inkomsten en uitgaven goed te beheren. Dat we daarbij steun hebben van een trouwe groep van sponsors en andere steunbetuigers is natuurlijk fantastisch.

De inzet van de vereniging is de sponsors wederom goed onder de aandacht te brengen en ook het komende seizoen een sponsorbijeenkomst te houden, namelijk op dinsdagavond 24 maart 2020.

Tijdens diverse wedstrijden van Valken 1 worden sponsors en andere steunbetuigers door het bestuur uitgenodigd. Dit doen wij in kleine groepjes, zodat wij iedereen de juiste aandacht kunnen geven en een goede ontvangst mogelijk is in de bestuurskamer. Veel sponsors hebben deze eer al gehad, maar er zullen nog vele sponsors volgen.

De belangstelling van de sponsors doet het bestuur goed en het is mooi dat ervaren wordt dat de sponsoring voor een positieve uitstraling en profilering van bedrijf of product zorgt.

Uiteraard staat de sponsorcommissie altijd open voor contact met mogelijke nieuwe sponsors. Er zijn diverse mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Ook is er nog plaats voor enkele balsponsors bij Valken 1 voetbal.

Het bestuur roept iedereen iedereen in Valkenkringen op oog te hebben voor de sponsors van SV De Valken. In de rubriek “sponsors” op de website zijn ze allemaal te vinden. Deze ondernemers zijn veelal lokaal gevestigd en ze leveren met hun steun aan SV De Valken, maar vaak ook nog aan andere verenigingen en evenementen, een belangrijke bijdrage aan het dorpsleven en de gemeenschapszin. Laat als klant en consument zien en weten dat hun sponsoring zeer gewaardeerd wordt door hun producten of diensten af te nemen en spreek het ook gewoon eens uit bij een ontmoeting in hun bedrijf of daarbuiten. Dat doet een ondernemer goed.

Namens de sponsorcommissie,
Ron Laan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 29-02-2020
Ochtend
Monique/Wiebe Graaf
Middag
Sem Bleeker/Famke Groot
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Linda van t Hoff, 23-02 (26 jaar)
Hans Pronk, 23-02 (57 jaar)
Hans Pronk, 23-02 (57 jaar)
Finn Stapel, 24-02 (9 jaar)
Amber Hooijboer, 25-02 (17 jaar)
Jeroen Goedhart, 26-02 (29 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com