DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Valken moet de punten aan Always Forward laten

Op een vanwege de natheid glad en moeilijk bespeelbaar kunstgrasveld in Hoorn, met bovendien een zeer harde wind, heeft Valken tegen Always Forward een 3-2 nederlaag geleden. De ploegen hielden elkaar in het veld eigenlijk wel min of meer in evenwicht en beide teams hadden veel en soms grote kansen. Valken deed over het geheel van de wedstrijd gezien te weinig met de gecreëerde kansen. Anders was een beter resultaat zeker bereikt.

In het begin van de wedstrijd speelde Sam Vroling de bal zomaar in de voeten van de tegenstander, die er echter niet van profiteerde. Daarna had Rick Boon een grote kans waarbij hij de bal vreemd beroerde in plaats van gewoon eenvoudig binnen te tikken. Het ging over en weer, want in het vervolg moest Valken-doelman Loek Boon redding brengen in de korte hoek. Het was weer de beurt aan Valken, maar Roan Groot kopte niet werkelijk op een voorzet van Jeremy Vreeker, maar hij liet de bal als het ware een beetje op zijn hoofd vallen. Toen even later ook Remon Leeuw met een hard schot tegen de keeper aan knalde in plaats van te scoren, was het wel mooi geweest met missers. Helaas voor Valken was het Always Forward dat de score opende, met een vlekkeloze aanval over rechts, een overstapje en een bekeken schot in de hoek. Jammer genoeg volgde in de eerste helft ook nog de 2-0, waarbij een vrije trap, ogenschijnlijk bedoeld als voorzet die voorlangs leek te gaan, zomaar pardoes via de verste paal in het doel ging. Ook keeper Loek Groot keek er verbouwereerd naar. De wind speelde hier wel een rol, zoals ook het veldspel (voor beide ploegen) echt moeilijk was door het ongure weer.

Valken had het moeilijk maar na rust schoot Jeremy Vreeker met een beetje fortuin de aansluitingstreffer direct binnen. Het kon dus nog. Valken legde veel energie in het spel, maar Always Forward is een goede ploeg en gevaarlijk in de (tegen)aanval met supersnelle spelers. Dat leverde ook opnieuw een goal op, waarbij Loek Groot eerst het schot knap keerde, maar in tweede instantie was het toch raak: 3-1. In de slotminuten kreeg Valken wegens hands nog een penalty, die Niels Timmer bekwaam benutte. Daaraan voorafgaand had Christian Wognum al een keer op de lat gekopt en nog een keer net over. Helemaal vlak voor tijd was er nog een onderbreking voor een serieuze blessure na een stevig, maar wat ongelukkig duel. Hierna had Valken nog bijzonder weinig tijd, maar nog wel een knappe aanval en een goed schot van Jeremy Vreeker, die het vizier echter net te hoog had gericht. Eindstand 3-2.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 22-02-2020
Ochtend
Sandy/Emma Bekenkamp
Middag
Nick Beemster/Sam van Leeuwen
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Wouter Martens, 19-02 (11 jaar)
Corina Ruiter, 19-02 (30 jaar)
Lotte Bregman, 20-02 (19 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com