DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Valken met fraaie zevenklapper langs Oosthuizen

Ondanks een zeer natte week, kon er gevoetbald worden tussen Valken 1 en Oosthuizen. Gelukkig maar, want op de een na de andere afgelasting zit niemand te wachten. Voor Valken extra gelukkig, want met 7-0 werden op overtuigende wijze drie winstpunten behaald. Ook een mooi debuut zo voor de nieuwe Lady Speaker, Wendy Vroling.

Zoals vaker bij voetbal, was de wedstrijd in het begin nog wat aftasten van beide kanten. Oosthuizen had in die fase ook wel een paar kansen, maar met een doelpunt van Niels Timmer vanaf de strafschopstip, na hands, werd de score in het voordeel van de thuisploeg geopend. Een snelle counter leidde de 2-0 in, waarbij Jelle Boon een goede pass gaf op Jeremy Vreeker, die het doelpunt op zijn naam mocht zetten. Jeremy Vreeker was overigens al vroeg in de wedstrijd ingevallen voor de geblesseerd geraakte Joris Molenaar. Een geruststellende ruststand van 2-0, die al snel kon worden uitgebouwd toen Remon Leeuw voor de 3-0 zorgde kort na de hervatting. Daarna volgde een doelpuntrijke show, waarbij vooral de jonge spelers in het eerste team opvallend betrokken waren. Jeremy Vreeker maakte de 4-0 en nam met een schitterende vrije trap ook het laatste doelpunt voor zijn rekening. Verder was er een topaanval, waarbij de ‘youngsters’ van De Valken de verdediging van Oosthuizen listig wegspeelden: Rick Boon, Jeremy Vreeker en in laatste instantie Remon Leeuw zorgden zo voor de 6-0. Daarvoor had Roan Groot na een corner de vijfde al glijdend binnengewerkt.

Behalve de doelpunten waren er nog wel meer kansen, bijvoorbeeld voor Kor Mantel die weer meedeed vanaf het begin en later in de wedstrijd vervangen werd door Rick Boon. Jelle Boon was dicht bij een doelpunt met een schot van afstand en Rick Boon verspeelde een enorme kans. Wouter Laan viel nog in voor Mike Groot. Sam Vroling had in de slotfase de 8-0 eigenlijk wel moeten maken en ook een omhaal van Niels Timmer leverde het nodige gevaar op. Oosthuizen haalde het eindsignaal niet met elf man, want er werd een rode kaart gegeven voor een grove overtreding op Remon Leeuw, waar de doeltreffende vrije trap uit volgde. Een mooie wedstrijd en een ruime uitslag waarmee Valken naar de derde plek gaat met van alle ploegen het beste doelsaldo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (8 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (36 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (14 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (10 jaar)
Rein Groot, 15-07 (17 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com