DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Dank aan balsponsor Timo Groot

Welke balsponsor kan zeggen dat er met zijn bal zeven keer door Valken 1`in het goede doel geschoten werd?Dat zijn er niet veel. Maar in ieder geval is sinds de wedstrijd tegen Oosthuizen Timo Groot een van de gelukkigen.

Timo is niet alleen een trouwe balsponsor, maar bovenal bij onze vereniging al jarenlang een toegewijd bestuurder, die met name het oog heeft op de accommodatie en alles wat daarbij komt kijken. Hij treedt zelf niet altijd op de voorgrond, maar de vruchten van zijn werk zijn zichtbaar en worden zeer gewaardeerd.

Dank aan balsponsor Timo Groot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (8 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (36 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (14 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (10 jaar)
Rein Groot, 15-07 (17 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com