DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Siegfried Kok stelt zich voor als kandidaat-voorzitter

Met veel genoegen en trots kondigt het bestuur aan dat Siegfried Kok bereid is gevonden zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap van SV De Valken. In dit bericht stelt hij zich in het kort voor in de aanloop naar de algemene ledenvergadering van 13 november a.s.

“Ik ben Siegfried Kok, geboren in Venhuizen, getogen in Hem en sinds 5 jaar woonachtig aan de Hemmerbuurt. Ik woon samen met Kim en ben vader van 3 kinderen.  Een aantal jaren geleden kwam er aan mijn sportieve carrière bij de Valken een einde wegens blessures. 25 jaar lang had ik er met veel plezier gevoetbald; van de jeugd tot aan Valken 1 (wel geteld 1 wedstrijd), het 2e en tenslotte Valken 3. Ik zou het een eer vinden om als voorzitter terug te komen bij De Valken. Het lijkt me een leuke uitdaging om alle mooie dingen die de huidige voorzitter en het bestuur hebben neergezet, voort te zetten en uit te bouwen. Zo kunnen we ook de nieuwe generaties laten genieten op het mooie sportcomplex van een bloeiende en gezellige vereniging voor voetbal en handbal. Tot slot beheer ik  in het dagelijks leven een investeringsfonds, ben lid van de ondernemingsraad en actief als lid van de medezeggenschapsraad van de Jozefschool.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 13-06-2020
Ochtend
Nancy / Timo Kromkamp
Middag
Joey Lucassen / Gijs van der Geest
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Rick Sunder, 05-06 (20 jaar)
Sophie Laan, 06-06 (17 jaar)
Marijke Laan, 07-06 (55 jaar)
Joop Groot, 08-06 (63 jaar)
Arjan Degeling, 09-06 (54 jaar)
Alain de Leth, 10-06 (22 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com