DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Valken doet zichzelf tekort tegen Strandvogels

Valken 1 heeft zichzelf tekort gedaan tegen Strandvogels. Het spel in de eerste helft was zeer verzorgd en er werden prachtige kansen gecreëerd. Echter, scoren lukte niet en dat deed koploper Strandvogels op cruciale momenten wel, vlak voor en vlak na rust. Uiteindelijk werd het het 0-3 en moest Valken genoegen nemen met de waardering voor het spel.

In de eerste helft was het genieten geblazen. Valken legde zorgvuldig opgebouwde aanvallen op de mat en er was een schitterende passeerbeweging van Jeremy Vreeker. Met schoten van Sam Vroling, Jeremy Vreeker en Jelle Boon ontbrak het aan geluk of vernuft. Of de uitstekende keeper van Strandvogels hield Valken van scoren af. Het bekende credo ‘je moet jezelf belonen’ was niet aan Valken besteed. En dan werd ook nog ten onrechte voor buitenspel gefloten, want anders zou Roan Groot de score hebben geopend. Dat deed nu dus Strandvogels vlak voor rust.
In de tweede helft gooide Strandvogels met een fraaie kopgoal uit een strafschop, wel in teveel vrijheid, de wedstrijd min of meer in het slot. Valken bleef wel goed spelen, maar uiteindelijk draait het om doelpunten. Er waren goede kansen voor Jelle Boon en Kor Mantel alsmede Remon Leeuw. En Giel Besseling raakte zelfs nog de lat. Niels Timmer, wiens ouders de bal sponsorden, toverde nog met een Bergkampactie maar zijn schot smoorde helaas ook in het zijnet.
Strandvogels toonde zich nog een keer de ware meester in effectiviteit en kopte de 0-3 tegen de touwen. Maar Valken heeft laten zien dat het genoeg in huis heeft om de komende tijd ook de resultaten binnen te halen.  Wel nog even trainen op: ‘de trekker overhalen!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-02-2020
Ochtend
Isabel/Aaron Broersen
Middag
Joey Groot/Ibrabimi Mouwad Mustapha
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Noa Dekker, 26-01 (11 jaar)
Lieke van der Honing, 26-01 (11 jaar)
Kees Laan, 26-01 (52 jaar)
Dyshairen Hooi, 27-01 (10 jaar)
Frank Ottens, 27-01 (17 jaar)
Dick Pronk, 28-01 (61 jaar)
Carlijn Willemse, 29-01 (11 jaar)
Hassan Afnikar, 30-01 (7 jaar)
Floor Landkroon, 30-01 (11 jaar)
Tessa Landkroon, 30-01 (8 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com