DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Dank aan balsponsors Hans en Ellen Timmer

Tijdens de wedstrijd Valken-Strandvogels werd gespeeld met de door Hans en Ellen Timmer gesponsorde bal. Met deze bal werd prima gespeeld door het eerste elftal maar bleef een score voor Valken uit. Aanvoerder Niels Timmer was zoals altijd weer een bevlogen aanjager binnen het team en deed er alles aan om de door zijn ouders gesponsorde bal in het goede doel te krijgen. Daarbij had hij op de rand van de zestienmeter nog een schitterende actie waarbij hij de aanname en het passeren van zijn tegenstander combineerde min of meer zoals Dennis Bergkamp dat ooit deed. Helaas werd dit hoogstandje niet met een doelpunt beloond en raakte het schot daarna  de verkeerde kant van het zijnet.

Hans en Ellen kwam in de rust gezellig in de bestuurskamer langs voor een kopje koffie en deden dat ook na afloop nog even toen de Valk van de Week zijn door de spelers van handtekeningen voorziene bal kreeg uitgereikt. Daarna was het voor iedereen tijd voor de gezellige Herfstborrel.

Dank aan de balsponsors Hans en Ellen Timmer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 22-02-2020
Ochtend
Sandy/Emma Bekenkamp
Middag
Nick Beemster/Sam van Leeuwen
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Wouter Martens, 19-02 (11 jaar)
Corina Ruiter, 19-02 (30 jaar)
Lotte Bregman, 20-02 (19 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com