DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Veteranen (her)pakken koppositie

De veteranen stonden tot vorige week op doelsaldo bovenaan in de competitie. Maar doordat West-Frisia zich heeft teruggetrokken, (waar wij 8-1 van wonnen) stonden wij op doelsaldo op plaats 2. Westfriezen, tot en met afgelopen zaterdag ook ongeslagen, stond daardoor op plek 1.

Vandaag stond er een 6 puntenwedstrijd op het programma, wij moesten thuis tegen Westfriezen. De eerste helft waren wij heer en meester en domineerden de wedstrijd. We waren ruimschoots 70-80% in balbezit, maar doordat Westfriezen aardig inzakte was er weinig ruimte. Toch kwamen wij op voorsprong door een vrije trap van Rick H, die de bal panklaar op het hoofd van Jos legde. 1-0. We hadden zat kansen, maar scoorde niet.

De tweede helft viel meester Sjaak in en maakte snel de 2-0. Daarna viel Wilfried in en had de 3-0 op de slof maar miste. Niet veel later schoot Jeroen keurig binnen en uiteindelijk scoorde Wilfried nog wel. We kregen legio kansen, maar het vizier stond niet op scherp. Westfriezen wist door slordigheden van ons nog 2 “knakengoals” te maken, einduitslag 4-2.

Uiteindelijk wonnen wij de 3e helft glansrijk??.

Het was een mooie dag met mooi voetbal en we hebben de koppositie in handen. 6 wedstrijden en 18 punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 12-06-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Mirjam Rood, 22-07 (43 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (24 jaar)
Dave Laan, 24-07 (12 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (16 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (18 jaar)
Gert Feld, 25-07 (54 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (18 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (30 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (16 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com