DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Kom allemaal naar de jaarvergadering vanavond 13 november

Om 20.30 uur begint de jaarvergadering van SV De Valken.

Het bestuur legt op deze vergadering verantwoording af voor het seizoen 2018/2019 en maakt haar plannen voor de komende tijd bekend, inclusief de financiële vooruitblik.

Tevens staat op de agenda het aftreden van zowel Trudie Besseling als penningmeester als Frank Hand in zijn hoedanigheid als voorzitter. Daarmee treedt Frank Hand af na de langste voorzittersperiode in de geschiedenis van de vereniging. Ook Trudie Besseling heeft vele jaren haar taken als penningmeester vervuld.

Het bestuur brengt als kandidaat-voorzitter Siegfried Kok naar voren, die tot enthousiasme van het bestuur bereid is gevonden de voorzittersrol op zich te nemen. Hoe voor het overige het bestuur ingevuld zal worden de komende tijd, komt ook aan de orde op de jaarvergadering.

Al met al een jaarvergadering met voldoende bijzonderheden om de vergadering als lid of belangstellende bij te wonen. Het is immers bovenal een vergadering van en voor de leden. Het bestuur hoopt op een mooie opkomst.

Tot vanavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (8 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (36 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (14 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (10 jaar)
Rein Groot, 15-07 (17 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com