DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wijklopers gezocht voor Gemeenschapsveiling 2020

De Valken doet uiteraard weer mee aan de Gemeenschapsveiling. Het levert voor de vereniging iedere keer een mooi bedrag op. Nog los van de opbrengst, geldt dat Valken als een van de grotere dorpsverenigingen uiteraard niet mag ontbreken. Dat is belangrijk voor ons prachtige dorp. Op naar de Gemeenschapsveiling 2020!

Het bestuur heeft hierbij natuurlijk wel wat hulp nodig. Afgelopen jaar werd het bestuur geholpen door diverse mensen, van wie een aantal ook dit jaar zich alweer heeft aangemeld als wijkloper. Het liefst ziet het bestuur een groep van acht wijklopers, zodat met twee mensen één wijk gedaan kan worden. Op die manier is het namelijk echt niet veel werk. Sterker nog, het is natuurlijk ook gewoon leuk en zinvol om met een positieve houding mensen te spreken over de Gemeenschapsveiling.

Wijklopen houdt in dat je op een aantal adressen vraagt of iemand iets wil aanbieden op de Gemeenschapsveiling nadat je vooraf een flyer hebt bezorgd. Daarna bezorgen we nog de veilinggidsen. Dat bezorgen van de flyers en de veilinggidsen is zo gepiept, maar ook het wijklopen in de periode eind december/begin januari is prima te doen. Dat geldt helemaal als we die acht wijklopers vinden.

Bovendien mogen de wijklopers zich richten op de adressen die eerder al bereid waren een schenking aan de Gemeenschapsveiling te doen. Dat maakt het natuurlijk nog leuker. En het bestuur draagt zorg voor de verdere coördinatie.

Aarzel dus niet en meld je na het lezen van dit bericht aan bij het Valkensecretariaat op emailadres ron.laan@hetnet.nl

Alvast veel dank namens het bestuur, maar bovenal namens de Gemeenschap in Hem/Venhuizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (8 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (36 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (14 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (10 jaar)
Rein Groot, 15-07 (17 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com