DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Dank aan balsponsor André Timmer

André Timmer van A.Timmer Agrarische Dienstverlening is al een paar jaar balsponsor bij wedstrijden van Valken 1. Dit keer stond zijn naam genoteerd bij de wedstrijd tegen Berkhout. Vooraf werd vanwege het verschil op de ranglijst misschien een doelpuntenfestival verwacht, maar Berkhout verweerde zich kranig en liet het niet verder komen dan 2-0. Ook daarmee is Valken natuurlijk tevreden want door het verlies van HSV Sport 1889 komt zelfs de derde plaats in het vizier. Dat zijn toch leuke feitjes voor de balsponsor.

En zo heeft iedere balsponsor weer zijn of haar eigen verhaal. Als iemand volgend seizoen ook een keer een wedstrijd als balsponsor wil meemaken, dan kan men dat laten weten aan Ron Laan, die dit namens de sponsorcommissie coördineert.

Dank aan balsponsor A. Timmer Agrarische Dienstverlening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 06-06-2020
Ochtend
Isabel/Jesse Dalmulder
Middag
OPVULPLEK/ Beau Wissink
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Nick Redeker, 01-06 (31 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (21 jaar)
Daniel Hofman, 02-06 (19 jaar)
Daan Weverink, 04-06 (15 jaar)
Bo Vis, 05-06 (14 jaar)
Joa de Wit, 05-06 (9 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com