DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Kerstwens van het bestuur

Het bestuur van SV De Valken wenst alle (ere)leden, medewerkers, vrijwilligers, Club van 100, sponsors en overige steunbetuigers hele fijne feestdagen met Kerstmis en Oud en Nieuw.

In 2019 hebben we met elkaar weer veel plezier beleefd aan voetbal en handbal op ons prachtige complex. Ook met de activiteiten eromheen is Valken een levendige club.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari volgend jaar wordt feestelijk afscheid genomen van Frank Hand als voorzitter. De voorzittershamer werd al eerder tijdens de algemene ledenvergadering overgedragen aan Siegfried Kok, die op de nieuwjaarsreceptie over zijn eerste ervaringen en plannen zal vertellen.

Kom langs op deze jaarlijkse sfeervolle en goedbezochte nieuwjaarsreceptie, die dit jaar dus een extra feestelijk tintje krijgt ter afsluiting van 16 jaar voorzitterschap van Frank Hand, toch een bijzondere gebeurtenis.

Na alle inspanningen zijn we wel even toe aan een wat rustiger periode, waarvoor de laatste weken van het jaar zich goed lenen. Al zijn er in sporthal De Banne natuurlijk nog wel de leuke indoorwedstrijden!

Iedereen die De Valken op vrijwillige basis heeft geholpen heeft een eindejaarspresentje gekregen (of krijgt dat nog) om te laten weten dat ieders inzet zeer gewaardeerd wordt.

Fijne dagen!

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Twan Portegies, 13-08 (11 jaar)
Marije van Steenderen, 13-08 (16 jaar)
Jasmijn Pronk, 15-08 (12 jaar)
Rick Vriend, 15-08 (24 jaar)
Kay Kramer, 16-08 (13 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com