DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Frank Hand bij afscheid als voorzitter tot erelid benoemd

Op de nieuwjaarsreceptie werd Frank Hand wegens zijn afscheid als voorzitter in het zonnetje gezet. Hij heeft met verve, kennis en kunde deze functie maar liefst 16 jaar vervuld en in die periode met zijn bestuur en alle leden het nieuwe clubgebouw gerealiseerd, het nieuwe handbalveld aangelegd en bovenal gewerkt aan een levendige vereniging van betrokken en enthousiaste leden en vrijwilligers. Tevens heeft Frank Hand zich destijds ten volle ingezet voor een fusie met ASV ’55 en SVH, maar dat is er niet van gekomen. Na de teleurstelling daarover heeft De Valken onder leiding van Frank Hand de schouders eronder gezet en bereikt waar de vereniging nu anno 2020 staat. Frank is heel trots hierop en bovendien heel blij dat hij met Siegfried Kok een enthousiaste opvolger uit een jongere generatie heeft gevonden. Overigens blijft Frank de Valken natuurlijk trouw, want hij gaat nog even door als penningmeester en zal ook nog wel bij andere activiteiten betrokken blijven. In het bijzijn van zijn gezin en verdere familieleden werd Frank daarna tot erelid benoemd, een mooie bekroning na zo’n lange periode als voorzitter. Voor Sandra, Simone en Myrthe gold de waardering uiteraard eveneens, want Frank heeft veel tijd gestoken in de club en dat zullen ze thuis gemerkt hebben. Een ding is zeker: op Zwaluw 2 woont een echte Valkenfamilie. Ook de handbalselectie en Dirk te Grotenhuis, zowel als wethouder als in privé, spraken lovende woorden over Frank, waarna Ron Laan als secretaris en goede vriend ter afronding een door hem in elkaar gesleuteld fotofilmpje mocht starten, dat hier kan worden aangeklikt: fchand  Frank zelf had op dat moment al zijn ontroerende slotwoord gesproken, waarbij zijn betrokkenheid bij De Valken en alle mensen die daarbij horen prachtig naar voren kwam.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 06-06-2020
Ochtend
Isabel/Jesse Dalmulder
Middag
OPVULPLEK/ Beau Wissink
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Nick Redeker, 01-06 (31 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (21 jaar)
Daniel Hofman, 02-06 (19 jaar)
Daan Weverink, 04-06 (15 jaar)
Bo Vis, 05-06 (14 jaar)
Joa de Wit, 05-06 (9 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com