DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Siegfried Kok enthousiast over Valken op eerste nieuwjaarsreceptie

Tijdens zijn eerste speech op een nieuwjaarsreceptie is de nieuwe voorzitter Siegfried Kok alle aanwezige leden, en dat waren er veel, enthousiast tegemoet getreden. Aan de hand van een beknopte diapresentatie liet hij zien welke aandachtspunten en ambities er bij Valken zijn begin 2020. Het streven is het technisch beleid verder te verbeteren, met ledenbehoud of wie weet wat groei, maar wel met een gezonde financiële huishouding en ook voldoende vrijwilligers om die ambities in te vullen. Siegfried Kok blikte ook vooruit naar de viering van het 90-jarig jubilieum, waarover later dit jaar meer nieuws volgt. In 2020 wil de nieuwe voorzitter met zijn bestuur proberen het clubgebouw nog wat sfeervoller aan te kleden, bijvoorbeeld in de kleedkamergang, de technologische voordelen van deze tijd waar mogelijk te benutten en ook komt de gedragscode om met plezier en respect voor elkaar sport te beoefenen meer nadrukkelijk naar voren.

Tevens kon Siegfried Kok mededelen dat met trainer/coach René Bierdrager, die een van de aanwezigen was, een tweede seizoen is overeengekomen, zodat de Valkenselectie en Valken 1 bij wedstrijden ook in het seizoen 2020/2021 onder zijn leiding staat, hetgeen met applaus werd beantwoord.

Na de toespraak van de nieuwe voorzitter, volgde het feestelijk afscheid als voorzitter en de benoeming tot erelid van Frank Hand, waarover op de website een apart bericht staat. Het was al met al een gezellige en goedbezochte nieuwjaarsreceptie en een goed begin voor de vereniging in 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Denise Bleeker, 08-07 (12 jaar)
Isa Besseling, 09-07 (16 jaar)
Lynn Kramer, 10-07 (10 jaar)
Milan van Aalderen, 11-07 (9 jaar)
Guusje Lakeman, 12-07 (8 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com