DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Succesvolle aftrap gedragscampagne

De campagne 100% ASONeutraal is 25 januari van start gegaan bij onze gastheer RKEDO. Zoals bekend is dit initiatief geïnitieerd op verzoek van de gezamenlijke verenigingen in West-Friesland. De uitwerking middels deze campagne heeft na een jaar voorbereiding zijn stap, een noodzakelijk stap, gezet met als doel het verbeteren van het gedrag op en rond het sportveld. De gezamenlijke uiting, binnenkort te zien, bij alle verenigingen, de tekst – de borden – de uiting op poster en viltjes, zal bijdragen aan het behalen van het doel. Dat kwam nu als eerste tot uiting bij RKEDO bij de aftrap. De beachvlaggen, de tunnel, de loper en de posters presenteren zich aan eenieder die langs loopt en kan het zeker niet zijn ontgaan met de felle kleurstelling.

De aftrap bijeenkomst was druk bezocht door vele verenigingen, gemeenten, het bedrijf Groeier dat de campagne heeft bedacht, KNVB en de pers. Na een korte introductie en een kort woordje van Erwin Dam, KNVB-verenigingsadviseur was het woord aan Eredivisie-Scheidsrechter Erwin Blank. Na een mooie anekdote kreeg Erwin een scheidsrechterband en een shirt van de campagne overhandigd. Ook Erwin ondersteunt de campagne van harte en zet zich daar, door zijn aanwezigheid voor in.

Zoals ook de KNVB deze campagne opneemt en uitdraagt. Daarna was het de beurt aan de spelers die meeliepen met Erwin Blank die, langs de tubes en door de tunnel, zo hun opwachting maakten op het veld. Al met al een geslaagde start van de campagne en een duidelijk signaal waar we met z’n allen naar willen streven, het verbeteren van het gedrag op en rond het veld. Met de start van deze campagne en de gezamenlijke uiting gaan we een duidelijk signaal geven naar de bezoekers en sporters en trachten daarmee het gedrag rond en op het veld te verbeteren. Bovenal een uiting die in heel West-Friesland uniform is en daardoor zeer herkenbaar wordt voor de bezoekers, spelers, coaches, scheidsrechters en clubs.

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 26-09-2020
Ochtend
Isabel/Thijs Orsel
Middag
Yoran Hoogewerf/Roy Laan
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Esmee Cusveller, 24-09 (20 jaar)
Patrick Dekker, 25-09 (49 jaar)
Gijs van der Geest, 25-09 (12 jaar)
Peter Vriend, 25-09 (57 jaar)
Jasmijn Vriend, 25-09 (9 jaar)
Beau Wissink, 26-09 (14 jaar)
Peter Bakker, 28-09 (53 jaar)
Mike Groot, 28-09 (30 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com