DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – RKEDO

Nog nooit was het geduld van een uitgenodigde gast zo op de proef gesteld als bij Damie van Gijzen. Steeds maar weer werd het duel tegen RKEDO afgelast, maar nu was het zover. Het wachten werd helaas in de uitslag niet beloond, want Valken 1 verloor met 0-2 van de tegenstander uit De Goorn en daar viel weinig op af te dingen. Gelukkig had Damie van Gijzen het in gezelschap van voetballiefhebbers vader Peter van Gijzen en oom Dirk Jan Bierhaalder goed naar zijn zin. Sinds 2017 is Damie actief als fysiotherapeut, mede vanwege zijn studie aan de THIM Van der Laan in Nieuwegein aan de hand van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op dit gebied. Hij draaide al bij verschillende voetbalclubs mee en deed ervaring op bij onder andere FC Volendam, KV Kortrijk en Hollandia. De ontwikkelingen bij D. van Gijzen Fysiotherapie – gevestigd aan de Driebanweg 1 in Hem – staan niet stil, want Damie blijft zich ontwikkelen met bijvoorbeeld een cursus Hersteltrainer Voetbal, Medical Tape Concept en Dry Needling. Dat hebben we toch allemaal maar mooi beschikbaar in ons dorp.

Met Peter van Gijzen (rechts op de foto) en Dirk Jan Bierhaalder (in het midden) als mede-gast, werd het voor het Valken-bestuur natuurlijk interessant om enerzijds te laten zien waar De Valken anno 2020 voor staat, maar ook om te bespreken hoe de actuele situatie bij de Enkhuizer clubs Dindua en West-Frisia beoordeeld moet worden. Met name West-Frisia kennen de mannen erg goed: als speler in het roemruchte verleden, toen Valken tegen West-Frisia nog een vertrouwd affiche was, maar ook door inbreng op het voetbaltechnische vlak in latere jaren. Het is interessant om te volgen welke ontwikkelingen in voetballend West-Friesland ons de komende tijd te wachten staan met het actuele ‘fusienieuws’  uit Hoorn en Enkhuizen. Dat zo’n fusie niet zomaar in kannen en kruiken is, weten we bij De Valken maar al te goed. Toch zou het natuurlijk mooi zijn als het in andere gemeenten wel tot het gewenste resultaat leidt. En het zou ook leuk zijn als Valken –  FC Enkhuizen  daarna op de voetbalagenda komt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 15-10
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 30-01-2021
Ochtend
Atie/Mathijs Zikken
Middag
Tygo van Steenderen/Nick van der Velden
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Noa Dekker, 26-01 (12 jaar)
Lieke van der Honing, 26-01 (12 jaar)
Kees Laan, 26-01 (53 jaar)
Dyshairen Hooi, 27-01 (11 jaar)
Frank Ottens, 27-01 (18 jaar)
Dick Pronk, 28-01 (62 jaar)
Carlijn Willemse, 29-01 (12 jaar)
Hassan Afnikar, 30-01 (8 jaar)
Floor Landkroon, 30-01 (12 jaar)
Tessa Landkroon, 30-01 (9 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com