DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

De Sponsoravond 2020 komt eraan! Aanmelden kan nog

Het bestuur heeft al veel aanmeldingen ontvangen voor de sponsoravond van 24 maart 2020. Maar er moeten ook nog diverse sponsors op de uitnodiging reageren, dat kan op emailadres: ron.laan@hetnet.nl Het belooft, net als voorgaande jaren, een drukke en gezellige avond te worden in de kantine. En tegelijkertijd ook leerzaam en onderhoudend.

Dit jaar is het thema: “Niet alleen op balbezit spelen, brengt je het verst”

SV De Valken is een ondernemende club, die op ‘meer dan balbezit speelt’. Met veel inzet en motivatie is het nodige tot stand gebracht in de afgelopen jaren. Als het gaat om ondernemen met visie, daadkracht en lef springt in onze omgeving het project-Agriport in de Wieringermeer in het oog. In relatief korte tijd is het gebied in de Wieringermeer omgetoverd in een indrukwekkend geheel van glastuinbouw, alternatieve energie, dynamische bedrijven en zelfs internationale datacenters. Algemeen directeur Anton Hiemstra (foto rechts) en commercieel directeur Jack Kranenbrug (foto links) maakten alles van nabij mee en tijdens de sponsoravond wordt dit inspirerende, leerzame ‘ondernemersavontuur’ gepresenteerd.

Nick Doodeman (foto linksonder) is geboren en opgegroeid in Venhuizen en maakt een mooie voetbalcarrière door van ASV ’55 naar Zouaven via de jeugdopleiding AZ en Jong AZ tot FC Volendam. Met FC Volendam streeft de snelle vleugelaanvaller naar promotie naar de eredivisie. Tijdens de sponsoravond wordt Nick Doodeman geïnterviewd over zijn loopbaan en leven als profvoetballer.

In de Gemeente Drechterland wordt volop gewerkt aan het lokale ‘Sportakkoord’, gericht op gezond en sportief bewegen door alle dorpsbewoners. Het ‘Sportakkoord’ biedt ook kansen aan het lokale bedrijfsleven. Bedrijven zijn gebaat bij ‘vitale’ werknemers (en werkgevers). De door de Gemeente aangestelde ‘Sportformateur’ Ronald Nijboer (foto rechtsonder) zal een en ander toelichten.

               

Zoals gebruikelijk zal het Valken-bestuur de sponsors op deze avond ook vanuit actueel perspectief informeren over de bestuurlijke ontwikkelingen en de actuele aandachtspunten van de vereniging, die op weg is naar de viering van haar 90-jarig jubileum!

Deze sponsorbijeenkomst wordt niet alleen een inhoudelijk zeer interessante avond, maar biedt ondernemers tevens een mooie kans om te netwerken in een open en gezellige sfeer. Voor sponsors zijn hieraan geen kosten verbonden. Ook ondernemers die overwegen bij De Valken sponsor te worden zijn welkom om op de Sponsoravond kennis te maken met deze kant van onze vereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (8 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (36 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (14 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (10 jaar)
Rein Groot, 15-07 (17 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com