DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Bericht van de Voorzitter in coronatijd

Beste Valken vrienden,

Langs deze weg wil ik jullie mede namens het bestuur veel sterkte wensen in deze onzekere tijd als gevolg van het Corona virus. Speciaal sterkte voor diegene die hierdoor direct getroffen zijn, maar ook voor diegenen die het moeilijke werk in de zorg verrichten. Het zijn onwerkelijke tijden waarin de kinderen niet meer naar school kunnen, veel evenementen niet door kunnen gaan en er ook een beroep wordt gedaan op ons geduld met betrekking tot onze sportieve activiteiten. We kunnen voorlopig niet meer voetballen en handballen en ons mooie complex is zelfs gesloten.

Uiteindelijk zullen we hier met zijn allen weer uitkomen. Ik ga er dan ook vanuit dat we in het nieuwe seizoen weer met zijn allen het door ons geliefde spelletje kunnen spelen op onze mooie club. Laten we elkaar tot die tijd steunen en contact houden, al is het op afstand. Ik vind het geweldig om te zien wat voor initiatieven er door onze leden op bijvoorbeeld Facebook al zijn ingezet. Laten we de band met elkaar sterk houden, wij als bestuur zijn natuurlijk ook altijd bereikbaar mochten we iets voor jullie kunnen doen. Ik hoop jullie allemaal in juli/augustus weer terug te zien op het veld.

Siegfried Kok
Voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 06-06-2020
Ochtend
Isabel/Jesse Dalmulder
Middag
OPVULPLEK/ Beau Wissink
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Daniel Hofman, 02-06 (19 jaar)
Daan Weverink, 04-06 (15 jaar)
Rick Sunder, 05-06 (20 jaar)
Bo Vis, 05-06 (14 jaar)
Joa de Wit, 05-06 (9 jaar)
Sophie Laan, 06-06 (17 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com