DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Appèl op iedereen die SV De Valken een warm hart toedraagt

Beste leden van handbal, voetbal, vrijwilligers en alle anderen met een Valken-hart,

Het coronavirus veroorzaakt veel ellende. Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar diegenen die in de persoonlijke sfeer met het virus zijn geconfronteerd waarbij mensen ziek worden of zelfs overlijden. Ook in Valkenkringen komt dit voor en dat is vreselijk.

De maatregelen die de overheid heeft getroffen vanwege het coronavirus, komen in een ander opzicht eveneens hard aan bij De Valken. Het belangrijkste is daarbij dat we niet meer in staat zijn om met plezier en met elkaar te voetballen en handballen. Maar ook organisatorisch en financieel wordt het bestuur met ingrijpende gevolgen geconfronteerd. We proberen daar op een zo goed mogelijke manier op te reageren en vertrouwen er op dat iedereen begrip heeft voor onze handelwijze. Aangezien we door de maatregelen niet met iedereen in direct contact staan, treden we via deze email en online naar buiten. We vinden het belangrijk om op deze wijze toch met elkaar in verbinding te blijven, want De Valken is een vereniging waar we aandacht voor elkaar hebben en die iedereen een plek geeft om met plezier op ieders niveau te sporten of elkaar te ontmoeten.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen hecht het bestuur eraan om alle leden en vrijwilligers op te roepen om maximaal betrokken te blijven bij onze mooie vereniging. Om De Valken zo sterk mogelijk uit deze crisisperiode te laten komen, is het van het grootste belang dat onze leden- en vrijwilligersbestanden heel goed op niveau blijven. Dat wil zeggen dat de sportende leden ook volgend seizoen weer graag bij De Valken handballen en voetballen. Maar ook dat onze vele vrijwilligers bereid zijn om weer hun belangrijke bijdrage aan het functioneren van de club te leveren.

Om zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben over het ledenbestand en de indeling van teams, heeft het bestuur besloten dat tot uiterlijk 1 mei a.s. voor de voetballeden de mogelijkheid bestaat om te laten weten of men doorgaat of niet. Voor de handbal is dit al eerder gecommuniceerd en was de datum 1 april jl. Uiteraard hoeven de leden die graag door willen gaan met voetbal en handbal dat niet individueel te laten weten. Het lidmaatschap loopt zonder tegenbericht gewoon door. Het bestuur gaat er van uit dat alle vrijwilligers hun inzet continueren volgend seizoen zodat we samen deze crisis overwinnen en zorgen voor continuïteit van onze mooie vereniging. De club waar we allemaal zoveel plezier aan ontlenen. Op die manier kunnen we ons het beste voorbereiden op komend seizoen.

Wat zou het mooi zijn als het aantal afberichten dit jaar lager is dan ooit. Dat zou nog eens een sterk en superloyaal signaal zijn vanuit het leden- en vrijwilligersbestand! Wij rekenen op jullie allemaal en zien jullie graag weer op ons sportpark!

Met sportieve groet,

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 03-10-2020
Ochtend
Sandy/Sudey Cise
Middag
Jinne Jacobs/Gido Sjerps
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Gijs van der Geest, 25-09 (12 jaar)
Beau Wissink, 26-09 (14 jaar)
Peter Bakker, 28-09 (53 jaar)
Mike Groot, 28-09 (30 jaar)
Rianne Appelman, 29-09 (19 jaar)
Megan de Koning, 30-09 (15 jaar)
Jens Verstraeten, 30-09 (17 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com