DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Erelid en vrijwilliger Hans Keetman overleden

 

Het bestuur heeft met verdriet kennis genomen van het overlijden van Hans Keetman, erelid en vrijwilliger.

Hans Keetman verzorgde vele jaren met zichtbaar plezier de terreindienst bij het jeugdvoetbal. Hij was een uiterst loyale en trouwe vrijwilliger van onze vereniging.  Het beeld van de ‘man met zijn hondje’ zullen wij ons blijvend herinneren. Hans was er week in, week uit en deed zijn terreindienst met een ongekende vanzelfsprekendheid. Je zag hem genieten van alle sportieve activiteiten van de jeugd.

Iedereen die met Hans heeft samengewerkt, weet wat voor fijne man hij was; aardig, rustig en behulpzaam. Hans was een echte Valkenman, met zelfs een grote Valkensticker op zijn auto!

Helaas kreeg Hans de laatste jaren steeds meer problemen met zijn gezondheid. Zijn overlijden op 68-jarige leeftijd doet pijn.

Als bestuur, mede namens alle (ere)leden, spreken wij postuum nogmaals onze dank uit aan Hans voor al zijn inzet voor De Valken en wij wensen zijn gezin en nabestaanden alle sterkte.

Om Hans een laatste groet te brengen en de familie te condoleren, is een ieder welkom in de Valken-kantine op dinsdag 14 juli van 20.00 tot 21.00 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 12-06-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (10 jaar)
Niels Laan, 17-06 (28 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (19 jaar)
Riva Laan, 21-06 (16 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com