DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Ruime nederlaag Valken 1 in bekerduel tegen Limmen

Na een positief stemmende voorbereiding, stond Valken 1 optimistisch aan de aftrap tegen Limmen in het eerste bekerduel van dit seizoen. Het was bovendien de eerste officiële wedstrijd sinds de coronamaatregelen, waarvoor ook bij De Valken allerlei voorzieningen zijn getroffen. Limmen speelt in de derde klasse, maar in de eerste helft kon Valken het goed bijbenen. Over en weer waren er grote kansen, maar veel gescoord werd er niet. Limmen stuitte een paar keer op keeper Tom Besseling en ook de lat werd geraakt. Bij Valken kwam vooral Rick Boon een aantal keren in scoringspositie, maar zijn goede aanvallende spel kon hij niet bekronen met een doelpunt. Giel Besseling kreeg ook een droomkans en Niels Timmer knalde de bal met een schitterende volley uit een corner op de lat, waarmee een werelddoelpunt uitbleef. Ondertussen stond Valken 1 al wel op 1-0 omdat Jeremy Vreeker vanaf elf meter mocht scoren na een lichte charge op Rick Boon, aan wie Limmen dus in de eerste helft zijn handen vol had. Helaas kwam Limmen vlak voor rust nog naast Valken. Met een aanval over diverse schijven, kwam de bal voor het doel en uit de lucht werd prachtig afgerond.

Na rust ging het helaas fout voor Valken. Na vijf minuten stond het al 1-3, via eerst een penalty en daarna een veldgoal. Limmen bleek gaandeweg toch steeds meer de sterkere ploeg en stukje bij beetje werd de voorsprong uitgebreid naar maar liefst 1-6. Al met al dus een leerzame middag voor het team van coach René Bierdrager waarin veel jonge spelers actief waren, al moet gezegd dat ook Limmen met een zeer jong elftal voor de dag kwam. Volgende week speelt Valken uit in Tuitjenhorn tegen Hollandia T, opnieuw in de bekercompetitie waarin verder nog Zeevogels in de poule deelneemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 12-06-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Yarno Visser, 02-08 (17 jaar)
Arnold Dudink, 03-08 (55 jaar)
Nick Duppen, 03-08 (22 jaar)
Jesper Bot, 04-08 (28 jaar)
Marc Zwagemaker, 04-08 (26 jaar)
Mike Laan, 05-08 (9 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com