DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wie wil bij Valken 1 ‘de bal’ sponsoren?

Binnenkort gaat Valken 1 van start met de voetbalcompetitie in de vierde klasse KNVB. In het tweede seizoen van de nieuwe trainer/coach René Bierdrager, gaat Valken 1 proberen hoge ogen te gooien, nadat vorig seizoen het eerste ook steeds bovenin zijn poule genoteerd stond. Helaas maakte corona aan dat seizoen abrupt een einde, waardoor niet alle wedstrijden zijn gespeeld.

Vanwege corona gaat de club een onzeker seizoen tegemoet, met allerlei gevolgen voor de inkomsten en uitgaven. Aangezien voor het sponsoren van ‘de bal’ in de afgelopen seizoenen steeds meer kandidaten dan wedstrijden waren, staan we er dit seizoen voor open dat er meer balsponsors per wedstrijd zijn. Dat kan immers wat extra geld opleveren, waardoor we de club financieel gezond kunnen houden.

Tegen deze achtergrond hopen we dat er vele personen of bedrijven zijn die het leuk vinden een keer ‘balsponsor’ te zijn. Overigens worden de balsponsors die door ineens afgelasten van de vorige competitie niet aan de beurt kwamen, in het nieuwe seizoen opnieuw aan een wedstrijd gekoppeld.

Voor een bedrag van EUR 50 kan een ieder balsponsor worden. Dit kan ook samen met anderen, bijvoorbeeld via een vriendengroep, elftal of familie, waardoor het bedrag per persoon lager uitvalt.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de club en wordt ingezet voor de aanschaf van materialen, waaronder natuurlijk in de eerste plaats ballen.

Met deze eerste oproep wil de sponsorcommissie iedereen die hiervoor belangstelling heeft de kans geven zich aan te melden.

Balsponsors die dat nog niet eerder hebben meegemaakt, worden bij ‘hun’ wedstrijd bovendien gastvrij ontvangen door het bestuur als ‘speciale gast van het bestuur’, uiteraard op voorwaarde dat de coronaregels dat op dat moment mogelijk maken en de sponsor dit zelf ook wil.

Het zou toch prachtig zijn als vele balsponsors De Valken willen steunen om door deze moeilijke tijd te komen.

Balsponsors kunnen zich melden via ron.laan@hetnet.nl of 06 12 96 97 87

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Corona protocol

Laatste update 23-03-22
Klik hier voor alle info

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Marije van Steenderen, 13-08 (18 jaar)
Jasmijn Pronk, 15-08 (14 jaar)
Rick Vriend, 15-08 (26 jaar)
Kay Kramer, 16-08 (15 jaar)
Nannette Singer, 16-08 (50 jaar)
Kenny Koster, 17-08 (26 jaar)
Copyright © 2022 DeValken.com