DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Breng ook de club niet in problemen, Leef de coronaregels na!

We hebben in het dagelijks leven al lange tijd te maken met ingrijpende maatregelen wegens het coronavirus. Nu er ook weer voetbal- en handbalwedstrijden worden georganiseerd, klemt temeer dat we met elkaar deze coronaregels op het Valken-complex volledig moeten respecteren. Immers, het wordt op wedstrijddagen drukker dan normaal en de maatregelen gelden niet voor niets. Dat de maatregelen dienen ter bescherming van onszelf en de risicogroepen moge duidelijk zijn. Maar ook voor de club als zodanig is het belangrijk dat we de coronaregels goed naleven, zodat we hierop niet kunnen worden aangesproken door wie dan ook. Het bestuur heeft de getroffen maatregelen op de website en op het complex zo goed als mogelijk gecommuniceerd.  Laten we allemaal, zonder uitzondering, ons uiterste best doen om de instructies op te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 26-09-2020
Ochtend
Isabel/Thijs Orsel
Middag
Yoran Hoogewerf/Roy Laan
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Bente Roukema, 21-09 (16 jaar)
Lars Dalmulder, 22-09 (10 jaar)
Jente Dekker, 23-09 (15 jaar)
Elise Lakeman, 23-09 (14 jaar)
Chip Olivieira, 23-09 (15 jaar)
Esmee Cusveller, 24-09 (20 jaar)
Patrick Dekker, 25-09 (49 jaar)
Gijs van der Geest, 25-09 (12 jaar)
Peter Vriend, 25-09 (57 jaar)
Jasmijn Vriend, 25-09 (9 jaar)
Beau Wissink, 26-09 (14 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com