DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Breng ook de club niet in problemen, Leef de coronaregels na!

We hebben in het dagelijks leven al lange tijd te maken met ingrijpende maatregelen wegens het coronavirus. Nu er ook weer voetbal- en handbalwedstrijden worden georganiseerd, klemt temeer dat we met elkaar deze coronaregels op het Valken-complex volledig moeten respecteren. Immers, het wordt op wedstrijddagen drukker dan normaal en de maatregelen gelden niet voor niets. Dat de maatregelen dienen ter bescherming van onszelf en de risicogroepen moge duidelijk zijn. Maar ook voor de club als zodanig is het belangrijk dat we de coronaregels goed naleven, zodat we hierop niet kunnen worden aangesproken door wie dan ook. Het bestuur heeft de getroffen maatregelen op de website en op het complex zo goed als mogelijk gecommuniceerd.  Laten we allemaal, zonder uitzondering, ons uiterste best doen om de instructies op te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 12-06-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Jesse Bakker, 17-09 (21 jaar)
Koen Huigen, 17-09 (29 jaar)
Maikel Reus, 17-09 (29 jaar)
Rick Laan, 19-09 (15 jaar)
Ties Doodeman, 20-09 (15 jaar)
Niels Kool, 20-09 (39 jaar)
Timo Orsel, 20-09 (11 jaar)
Floris Rooker, 20-09 (17 jaar)
Bente Roukema, 21-09 (17 jaar)
Lars Dalmulder, 22-09 (11 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com