DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstrijdverslag Valken DS1- VVW DS2 23 september (van Inge Ruijter)

Woensdagavond, het regent, bah. Gelukkig net droog voor de wedstrijd. Dames 1 mocht, met de bruiloft van Linelle in de benen, aantreden tegen VVW 2. Dit beloofd van te voren altijd een spannende pot te worden. Dat dacht het publiek ook. Wauw zoveel support, echt tof en geeft energie!

De wedstrijd begon slordig. Het veld was nog nat, de bal vloog alle kanten op en doelpunten bleven aan beide kanten uit. Gelukkig werd dit steeds beter en kwam het echte handbalspel weer terug maar liep de stand gelijk op. Een aantal mooie snelle aanvallen van Valken en de stand ging de goede kant op. Linelle die een aantal keer geweldig werd vrijgespeeld op de cirkel, een strekte verdediging en Lotte die het doel goed dicht hield bracht de stand uiteindelijk op 16-14. De punten zijn binnen, yes! En nu verder bouwen!! Het spel wordt steeds beter en dat mogen we zondag weer laten zien. Dan staat de eerste binnen wedstrijd op het programma, uit tegen Vrone.

Alle supporters bedankt! En Linelle nogmaals van harte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 15-10
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 23-01-2021
Ochtend
Nancy/Lars Haring
Middag
Laurent de Lange/Jurre van Hooff
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Annabelle Braas, 21-01 (17 jaar)
Chris Hoogland, 24-01 (27 jaar)
Jelle Reus, 25-01 (26 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com