DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Dank aan balsponsors Timo en Mariska Groot

Als balsponsor voor de eerste wedstrijd is Timo Groot naar voren getreden, die samen met zijn vrouw Mariska graag het eerste elftal wil steunen in de jacht op de eerste punten van het seizoen. Tegen Oosthuizen gaan we het zien.

Timo en Mariska kennen we natuurlijk allemaal bij De Valken. Timo is al jarenlang bestuurslid en tot op de dag van vandaag is al zijn inzet maar op één belang gericht, dat van ‘onze mooie vereniging’, zoals hij De Valken vaak betitelt. Mariska voegt hier als vrijwilliger nog wat extra’s aan toe, met name bij de kantinediensten is ze van grote waarde. Dank daarvoor!

Graag treden we nog in contact met extra balsponsors. Vooral in coronatijd kunnen we als club ieders hulp goed gebruiken. We hebben al weer een mooi lijstje, maar nog niet alle wedstrijden zijn van een of meer balsponsors voorzien. Wie doet er mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 15-10
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 24-10-2020
Ochtend
Esther/ Chaime Kooijman
Middag
Robin Vreeker/Aaron Broersen
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Jorn Koster, 18-10 (20 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (15 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (71 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (11 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (9 jaar)
Berend Kraaneveld, 23-10 (17 jaar)
Copyright © 2020 DeValken.com