DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Valken 1 moet punten aan koploper DWB laten

Valken 1 kon het de afgelopen weken nog niet maken en dan is de uitwedstrijd tegen de koploper DWB natuurlijk een flinke opgave. Toch speelde Valken goed in De Weere. Maar het euvel lijkt toch wel te zijn dat de ploeg zelf heel moeilijk tot scoren komt. Zowel Jelle Boon als Joris Molenaar kwam in de eerste helft alleen voor de keeper en beide spelers wisten die kans niet in een doelpunt om te zetten. Aan de kans van Joris Molenaar ging een fraaie een-twee met Kor Mantel vooraf. En er waren nog wel meer (kleinere) kansen voor Mike Groot en, Kor Mantel (vrije trappen), maar al met al geen score. DWB deed dat wel, al kwamen ze wel erg gelukkig op voorsprong omdat bij een bal op de arm van Giel Besseling de scheidsrechter gemakkelijk naar de stip wees.

Dat is tot nu toch een beetje het verhaal. Het veldspel is naar behoren, de doelpunten blijven uit. Uiteraard krijgt een tegenstander ook kansen en het scorend vermogen was bij DWB, net als bij de eerdere tegenstanders,  beter. Maar we gaan natuurlijk niet bij de pakken neerzitten. Valken heeft een stroeve start, maar dat hoeft niet lang te duren. Volgende week mag de ploeg het opnemen tegen Flevo, er vanuit gaande dat het weer en/of de regering met maatregelen geen roet in het eten gooit. Zonder publiek is al niet wat je wilt, maar helemaal niet voetballen is nog erger. Flevo is een beetje een onbekende, want die vereniging kwamen we nog niet eerder (of misschien heel lang geleden) tegen in de Vierde Klasse C. Met belangstelling zien we dit duel tegemoet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Corona protocol

Laatste update 12-06-21
Klik hier voor alle info

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Jesse Bakker, 17-09 (21 jaar)
Koen Huigen, 17-09 (29 jaar)
Maikel Reus, 17-09 (29 jaar)
Rick Laan, 19-09 (15 jaar)
Ties Doodeman, 20-09 (15 jaar)
Niels Kool, 20-09 (39 jaar)
Timo Orsel, 20-09 (11 jaar)
Floris Rooker, 20-09 (17 jaar)
Bente Roukema, 21-09 (17 jaar)
Lars Dalmulder, 22-09 (11 jaar)
Copyright © 2021 DeValken.com